Szekeres Viktor

Megszüntették a Grimm című krimisorozatot

Nem lesz hetedik szezonja a Grimmnek.

Az amerikai NBC csatorna úgy döntött, hogy megszünteti természetfeletti krimisorozatát, a Grimmet. Mindez azt jelenti, hogy a nyomozós széria hatodik szezonja lesz egyben az utolsó is. Ez az évad mindössze 13 részt fog számlálni a korábban megszokott 22 helyett - ez a döntés is sokak szerint előre vetítette a Grimm sorsát. A záróévad egyébként január hatodikán kerül képernyőre Amerikában.

A Grimm sosem volt túl népszerű sorozat odakint, azonban mivel az NBC a halálnapnak nevezett pénteken sugározta, ezért gyenge nézettséggel is versenyképes maradt. Itthon a TV2 és a VIASAT6 sugározta, illetve sugározza a sorozatot, egyelőre négy évadot láthatott a hazai közönség belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    "Nem is emlékszem hog valaha jó sorozaot magyar tv sugárzott e egyáltalán. Csak ilyen 4 évados késésekkel max amikor már kutyát nem érdekelte."

    Ez kifejezetten nagy marhaság, ilyet csak az ír, akinek fingja sincs a sorozatokról. Elég az augusztusi vagy az idei premiereket megnézni a Preachertől kezdve a 11.22.63-on át a, tudom is én, Luciferig vagy a The Night Managerig.

    "ez a stílus amerikában megy és ezért ér ide is de inkább minek..."

    Ez is elég nagy marhaság. Ez a stílus nem igazán megy Amerikában, a Grimm sosem volt siker. Amerikában ilyen Game of Thronesok, mg Walking Deadek meg Better Call Saulok mennek. Meg NCIS-ek.
  • Ender Wiggin #3
    Simán voltak jó sorozatok. Persze lehet, hogy még a "te időd" előtt (és biztos az én időm előtt is). Csak pár beugrik hirtelen: Jóbarátok, Miss Pszichozsaru, Kaméleon, Ilyen az élet, House, Maffiózók, Monthy Python (ráadásul ez feliratos volt, ami nagy plusz pont), az eredeti Batman rajzfilsorozat, X-Akták stb. De biztos van még sok, csak végig kéne nézni a listákat.
  • sárkánylovag #2
    Nem is emlékszem hog valaha jó sorozaot magyar tv sugárzott e egyáltalán.
    Csak ilyen 4 évados késésekkel max amikor már kutyát nem érdekelte.
    a HBO persze más... se ez sose volt jó sorozat, nem RPG , inkább abba a katyvaszba fér bele hogy "vámpírvadász boszorkányvadász démonvadász" ez a stílus amerikában megy és ezért ér ide is de inkább minek...
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.08.30. 22:07:06
  • Skhalinprimegod #1
    Krimii?.....