Szekeres Viktor

A Jurassic World 2 sokkal, de sokkal félelmetesebb lesz

A Jurassic World 2 félelmetesebb lesz és több praktikus effektet kapunk benne.

A Jurassic World folytatásának a forgatása 2017. februárjában kezdődik meg Hawaii szigetein, valamint Londonban, és Colin Trevorrow, az egyik író a napokban mondott pár érdekességet a második részről a ComingSoon.net-nek. Szerinte ez a film félelmetesebb és sejtelmesebb lesz az előzőnél, és ami egyeseknek mindenképpen jó hír lesz, hogy nem csak CGI-dinoszauruszok lesznek benne, hanem építettek is, melyeknek egyes részeit gépekkel fogják mozgatni. Ezeket természetesen akciójelenetekben nem tudják alkalmazni, de közeli snitteken remek szolgálatot tehetnek. Trevorrow még annyit elárult a történetről, hogy nem fogják tovább vinni a militarizált dinoszauruszok szálát, legalábbis gyakorlatban nem valósítják meg azt.

A JW2 főszereplője Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz, a forgatókönyvét az első rész rendezője, Colin Trevorrow és Derek Connolly fogja írni, azonban mivel előbbi a Star Wars IX. epizódját fogja készíteni, új rendező után kellett nézni, így esett a Universal választása J.A. Bayonára. Az árvaházzal befutó spanyol rendező első hollywoodi munkája A lehetetlen volt, idén pedig a Szólít a szörny (When a Monster Calls) című filmet láthatjuk tőle.

Amerikában 2018. június 22-én kerül majd bemutatásra a Jurassic World második része, melynek egyelőre még nincs hivatalos címe, így előfordulhat, hogy nem egyszerűen Jurassic World 2-ként kell a mozikban keresnünk. Nemrég pedig az is kiderült, hogy a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna Film a scifi hazai premierjét 2018. júniusára tűzte ki, ami jó eséllyel azt jelenti, hogy Amerika előtt egy nappal már megnézhetjük magunknak a folytatást.

Mint ismeretes, a Jurassic World minden várakozást felülmúlóan szerepelt a mozikban 2015-ben. Amerikában és világszerte is minden idők negyedik legnagyobb bevételének birtokosává vált: belföldön 652 millió, míg Amerikán kívül 1,02 milliárd dolláros bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vata111 #5
    A Jurassic Park - Jurassic World fejlődésvonalat követve, tippem az esetleges új címre Jurassic Universe. Mindig nagyobb és nagyobb kell ugye?
  • Jawarider #4
    Valóban nagyon tré volt a film. Amikor kiderült hogy az új dinónak vannak egyéb spéci tulajdonságai is, azt hittem , lesz egy jó izgalmas -végre ötletes- rész. Nem így lett. Én is örülök, hogy nem moziban néztem meg...
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2016.10.06. 08:46:39
  • Szefmester #3
    Annyira díjaznám ha a feleslegesen pózoló jószágok kimaradnának. Lehet hatásosan néz ki, de értelmetlen. Ahogy azt is kerülném hogy a rengeteg találatot kapó jószágok lendületvesztés nélkül támadjanak mindenkire.

    Moziban néztem, és ahogy hallottam nem voltam egyedül azzal az érzéssel hogy ez a film egy vígjáték volt, nem pedig akció/kaland film.
  • nimfas #2
    Lehet hogy nagy siker volt... de nekem elég tré volt a film, örülök hogy nem moziban néztem meg.... itthon 3D-ben, de 3D érzet nem sok volt benne, történet meg attól is kevesebb.
  • bertino #1
    már most be vagyok tojva...