Szekeres Viktor

Itt A Karib-tenger kalózai 5 első előzetese

Megérkezett Jack Sparrow legújabb kalandjainak első előzetese.

A Karib-tenger kalózai ötödik részének, a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Talesnek a forgatására tavasszal és nyáron került sor többek között Ausztráliában, s úgy tűnik, hogy a készítők jól haladnak az utómunkálatokkal, hiszen úgy érezték, hogy pár snittet már meg is mutathatnak nekünk, így kitették YouTube-re a film első ízelítőjét.


A 2017. július hetedikén bemutatásra kerülő film meglehetősen sok halasztás után kerül végre bemutatásra. A rendező a norvég Joachim Ronning és Espen Sandberg, főszereplője pedig Johnny Depp mellett Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, valamint Golshifteh Farahani. A korábbi epizódokból több ismert karakter is visszatér, közülük talán Geoffrey Rush, Kevin R. McNally és Stephen Graham méltó a kiemelésre.

A film története szerint Jack Sparrow-t ismét balszerencse üldözi, amikor éppen régi nemezise, Salazar kapitány karmai közé kerül, aki szellemkalózok élén áll. A film során főhősünknek nem csak az Ördög Háromszögéből kell majd kiszabadulnia, hanem túlélése érdekében meg kell találnia Poszeidón legendás háromágú szigonyát is, melynek segítségével irányítani lehet a tengereket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axlkenobi #7
    Az első kettő fasza volt, a harmadik óriási katyvasz, ahol már az alkotók se tudták éppen mit vesznek fel, a negyedik meg csak simán rémgyenge.
  • Jawarider #6
    Szerintem pedig az első két rész volt jó, többi kaki :(
  • Zombee #4
    Pedig az első jó volt.
  • wraithLord #3
    Szerintem a 2. és 4. rész volt rossz. Ebből, ha jól emlékszem, a 2-ben nem volt benne Rush.

    A 2-t csak azért nem írtam le teljesen, mert egy sztori a 3-mal. Viszont a 4. már tényleg rossz lett. De nem annyira rossz, mert ők ketten legalább benne voltak. :D
  • kalapos01 #2
    az elso reszben benne voltak, nem? az eleg rossz volt. persze lehet, hogy idovel jobb lett a sorozat, de azota felejtos.
  • wraithLord #1
    Amíg Johnny Depp és Geoffrey Rush benne van, nagyon rossz nem lehet. :D Bardem is jó választás, remélem, a szerepe sem hulladék, akkor hiába jó színész.
    Kíváncsi leszek rá...