Szekeres Viktor

Újabb régi kedvenc szereplőinek nemét cserélik fel

Az új Csobbanásban ezúttal hímnemű lesz a hableány.

Pár hónapja derült ki, hogy elkészül az annak idején Tom Hanks éa Daryl Hannah főszereplésével forgatott Csobbanás (Splash) modern feldolgozása, melynek a napokban derült ki a szereposztása, s ez rögtön tartogat is számunkra egy csavart. A Deadline ugyanis úgy tudja, hogy a két főszereplő Jillian Bell és Channing Tatum lesz, de előbbi fogja alakítani az ember karaktert, míg utóbbi a sellőt. Egyelőre más információt nem lehet tudni a tervezett filmről, csak azt, hogy a forgatókönyvet Marja-Lewis Ryan írta.

Az eredeti film rövid szinopszisa a következő, ha még nem látta volna valaki - vicces behelyettesíteni az nemek ellentettjét: "Amikor Allen Bauer, a sikeres fiatal üzletember végre megtalálja álmai asszonyát, úgy véli, semmi sem állhat szerelmük útjában. Hiszi, mert nem tudja, hogy frissen elcsábított barátnője nem csak él, mint hal a vízben, hanem halként él a vízben. Vagyis csak félig, ugyanis gyönyörű, hosszú combjai azonnal narancssárga uszonnyá változnak, amint víz éri őket. A férfi sokáig nem is sejti, hogy Madison egy igazi hableány, és a sellőlány sem tudja, hogyan mondja ezt el szerelmének. Egy napon azonban mindenre fény derül."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Khm... van (volt) férfi Curie, úgy hívták, hogy Pierre! :-)
  • cateran #4
    A ferfi hableany (azaz sello)...hm...ferfi amazonok is lesznek majd? Esetleg Madame Curie, mint ferfi?
  • Ender Wiggin #3
    Egyrészt, a fenti képen melyik a férfi? Másrészt, nem a korábbi filmből kéne kiindulni! Ez Andersen meséjének meggyalázása.
  • grobs #2
    Az eredeti se volt maradandó emlék. Biztos jó ötlet középszerű vígjátéknak remake-et csinálni.
  • Zombee #1
    Vicces behelyettesíteni? Atyaég... persze, ha valakinek már ennyi is elég...