Szekeres Viktor

Megérkezett a Hupikék törpikék-reboot első plakátja

Megérkezett az új Hupikék törpikék-film plakátja.

Elég rég adhattunk hírt a Hupikék törpikék-sorozat tervezett rebootjáról, de nem azért, mert elhalt volna, hanem egyszerűen csak készítették a filmet, mely most jutott el olyan fázisba, hogy elkezdhessék a kapcsolódó kampányt. A Sony Pictures Animation 100%-ban animált filmje a Smurfs: The Lost Village címet fogja viselni, az amerikai premierjére pedig április hetedikén fog sor kerülni. A filmet a veteránnak számít Kelly Asbury rendezte, kinek korábbi munkái között olyan animációkat találhatunk, mint a Shrek 2 és a Gnómeó és Júlia.

Az új film történetének középpontjában Törpilla karaktere áll majd, aki a legendás törpfalu keresésére indul Törperőssel, Ügyifogyival és Okoskával. Az eredeti szinkronhangok között olyan színészeket találunk, mint Demi Lovato, Rainn Wilson, Mandy Patinkin, Joe Manganiello, Jack McBrayer és Danny Pudi.

A reboot okairól a stúdió nem beszélt, de nem nehéz kitalálni, hogy a döntés anyagi okokra vezethető vissza. Hiába termelt ugyanis a második Hupikék törpikék-film világszerte majdnem 350 millió dollárt, bevételei hatalmasat csökkentek az 563 millióig jutó első epizódot követően, mind Amerikában, mind pedig világszerte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Nekem az homályos, hogy a Warnertől hogy kerültek a jogok a Sony-hoz? Vagy csak a rajzfilmre vonakozik a Warner stipi-stopija?
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.09.21. 17:22:18
  • Dynamic #1
    Ez a "valóvilágos" megoldás (úgy értem igazi karakterekkel és a mi világunkban) egy semmi értelme lélektelen hülyeség volt.