Szekeres Viktor

18-as karikát kapott egy animációs mozifilm - itt a szinkronos előzetes

A Virsliparti itthon 18 éven felülieknek fog szólni.

Itthon október hatodikán kerül bemutatásra a Virsliparti című animációs film, mely a papírformának megfelelően 18-as karikát kapott, és az alant látható szinkronos előzetesből talán az is kiderül, hogy ennek mi volt az oka. Seth Rogen és Evan Goldberg erősen korhatáros komédiájának, a Sausage Partynak a megírásában még Kyle Hunter és Ariel Shaffir segédkezett. A siker mértékéről elég annyit megjegyezni, hogy a 19 milliós költségvetésből készült film már 88 milliós bevételnél tart hazájában, Amerikán kívül pedig 14 millió dollárnál.


Az Amerikában pár hete bemutatott film egy virsliről szól, mely egy csapat bolti árut vezetve próbálja felkutatni az igazságot létezésükről, s arról, hogy mi történik velük valójában, ha leemelésre kerülnek a szupermarket polcairól. Az eredeti szinkronhangok javarészt a Rogen-féle baráti körből kerülnek ki, tehát olyan színészeket hallhatunk a filmben, ha az eredeti nyelvet választjuk, mint Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson, Paul Rudd, Nick Kroll, David Krumholtz, Edward Norton és Salma Hayek. A filmet Conrad Vernon és Greg Tiernan rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #6
    De elég gusztustalan.
  • cateran #5
    Tuti, hogy a kozelebe sem szagoltal a trailernek, mert akkor tudnad, hogy minden, csak nem gusztustalan...Ez nem az a virsliparty:P (amugy alig varom, hogy megnezhessem angolul es magyarul is:P)
  • Wittgen #4
    Oltári jó!
  • professional #3
    Mindenki aki szeret betépni! :D
    Utoljára szerkesztette: professional, 2016.09.06. 13:40:58
  • zetortraktor #2
    Teljesen kész film, a nyár komédiája volt, de ami meglepő, hogy ez még magyarul is zseniális, bár szerintem eredetiben érdemes nézni.
  • Peppus #1
    Gusztustalan.. Ki a franc nézi meg ezt?