Szekeres Viktor

Magyar előzeteseket kapott A holnap legendái képregény-sorozat

Már magyar előzetesei is vannak A holnap legendáinak.

Tovább épül a DC-univerzum hazánkban, és mint ahogy arról már beszámoltunk, ismét az egyik Viasat-csatornára érkezik az új képregény-sorozat. Országos premierként augusztus 24-én indul a VIASAT6-on a DC-univerzum negyedik szériája, A holnap legendái (Legends of Tomorrow), melyben Rip Hunter, az Időmester egy halhatatlan gonoszt, Vandal Savage-t próbál meg csapatával legyőzni. Ahogy azt már a Viasatos képregényes szériák esetében megszokhattuk, a részek kettesével kerülnek leadásra.


A szinopszis a Viasat sajtóközleménye alapján: " 2166-ban a halhatatlan gonosz Vandal Savage már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami az emberiség kipusztulásához vezet. Ezt akarja meghiúsítani Rip Hunter, aki 150 évet visszautazik az időben, hogy egy csapatnyi hőst összegyűjtve szembeszálljon Vandallal. A különös társaság térben és időben is számos helyen veszi fel a harcot, míg Hunternek nemcsak a világot kell megmentenie, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet, ezzel beláthatatlan következményeket okozva az időben. A jövő az ő kezükben van."


A 16 részes első évad állandó szereplői: Arthur Darvill (Rip Hunter), Brandon Routh (Atom), Caity Lotz (White Canary), Falk Hentschel (Hawkman), Ciara Renée (Hawkgirl), Dominic Purcell (Heatwave), Victor Garber és Franz Drameh (Firestorm), és Wentworth Miller (Captain Cold) lesznek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Routh-ot az isten is szuperhősnek teremtette. Ez már vagy a 4.-5. szerepe?