Szekeres Viktor

Végre lesz meleg szuperhős is a DC-univerzumban

Meleg szuperhőssel bővül a DC képregényes univerzum.

Évről évre egyre több szuperhősös sorozata fut a DC-nek, s ezek jellemzője a közös univerzum. A sor az Arrow-val indult, ezt követte a The Flash, majd a Vixen, a Supergirl és a Legends of Tomorrow. A Vixen és a Supergirl megmutatta, hogy női szuperhősöknek is helye van ebben a világban, most pedig a Freedom Fighters: The Ray még sokszínűbbé teszi a különleges képességekkel megáldott karakterek palettáját.

A CW Seed tegnap jelentette be, hogy animált digitális sorozatának a DC-s The Ray lesz a főhőse, így végre meleg karaktert is láthatunk főszerepben. A képregényben több, mint 50 éve debütált hősnek a legújabb inkarnációját fogják a készítők alapul venni, aki az 1997-es, Grant Morrison-féle The Multiversityben volt látható. The Ray képessége fényalapú, képes a fényt manipulálni, energiarobbantást előidézni, és repülni is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    nem tudom, miket nézel, de én azt veszem észre, hogy folyamatosan a heterókat majmolják. itt a sok heteró szuperhős, erre jön végre valaki, aki nem heteró, és a 6 évesek máris összeomlanak és besírnak.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.08.14. 10:43:35
  • bmw #4
    Ez kell ma..... Nem eleg mar beloluk ..... f.sz ki van mar a buzik majmolasabol.....
  • NEOreg3 #3
    végre...
  • Sir Cryalot #2
    Aki 6 éves szinten van az mit kompenzál?
  • jkedzs #1
    túlkompenzáló idióták.