Szekeres Viktor

Újabb nem klasszikus filmből készül hollywoodi feldolgozás

Készül a Rocketeer remake-je.

A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy a Disney elkezdte fejleszteni az 1991-es Rocketeer új változatát. A forgatókönyv megírására Max Winklert és Matt Spicert szerződtették, akiknek a feladata, hogy afféle rebootot, illetőleg folytatást készítsenek. A film címe The Rocketeers lenne. A régi film egy 1982-es képregényen alapult, melynek története 1938-ban játszódott, és egy pilótáról szólt, aki egy kísérleti jetpackhez jut, aminek segítségével elkezd igazságot osztani. Az új változat is megtartaná a kosztümös megközelítést, de a karaktereket újraalkotná és hat évvel az eredeti film történései után játszódna, amikor is új hős, egy afroamerikai pilótanő tűnik fel, aki átveszi a stafétát Rocketeertől.


A Joe Johnson által rendezett Rocketeer magyar szinopszisa a következő: " Az emberiség jelentős hányada évezredek óta álmodozik a repülésről, így abban sincs semmi meglepő, hogy Cliff Secord, a fiatal pilóta is ilyen terveket szövöget, ám arra még ő sem mer gondolni, hogy mindehhez még jármű sem kell, csak egy, az ember hátára szerelhető kis szerkezet. Aztán egy napon társával felfedezik ezt a repülőgéppótlékot. De nem Cliff az egyedüli, aki tudomást szerez erről a felfedezésről: hamarosan kémek és gazemberek járnak a nyomában, sőt egy csapat náci is, akik mindenre hajlandóak lennének, hogy megszerezzék a titkos csodafegyvert, melytől a világuralmat remélik. Cliff barátnője segítségével rendkívüli küldetésre indul, mely során igazi hőssé válik és tettei révén még meg is változtathatja a világ folyását."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #10
    Azért annak csak kell, hogy oka legyen, hogy a képregényben és annak első filmverziójában fehér férfi volt a címszereplő, most meg, amikor dunát lehet rekeszteni a női akcióhősökből (és csupa nős remake-ek is fel-fel bukkannak), akkor nő. A bőrszín is érdekes, de az is egy trend, ami nem ezzel a filmmel kezdődött...
  • Macropus Rufus #9
    A Rokecteer az egyik nagy kedvencem. Sztem nem rossz kis film.
    De a f@sz kivan, hogy minden filmből kell egy remake amiben női főszereplők vannak.
    (vagy néger. Esetleg néger nő. De minimum egy homár legyen benne.)
    Nem várós.
  • NEXUS6 #8
    Nézd már, de felkapta valaki a vízet, szerintem kicsit túlreagátad.
    Csak megjegyzem, anyád miattam csuklik!
    ;)
  • fonak #7
    Amerikában lassan a feketék teszik ki a mozik közönségének nagy részét, fehér ember inkább nem megy moziba, mert úgyis élvezhetetlenné teszi a dolgot a sok nigga viselkedése, hangoskodása a nézőtéren. Na persze, hogy nekik akarnak kedveskedni.
  • Zombee #6
    Izgalmasnak nem mondanám, ráadásul van egy tippem, hogy a történet szempontjából az afroamerikai egész biztos lényegtelen lesz, de szerintem a női mivolta is.
  • kalapos01 #5
    Éppen ezért izgalmas választás, rengeteg olyan dologra ad lehetőséget, már eleve az is, hogy nő.
  • kalapos01 #4
    Mert, ha az lenne, akkor te hisztiznél legjobban.

    Megjegyzem, létezik, hogy valaki ennyire kapanyél IQ-nulla legyen, hogy fogalma sincs arról, hogy mit jelent a PC, és mégis használja? Legalább utánaolvasna. Az nem PC, ha gy filben szerepel egy nő vagy más bőrszínű ember.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.08.01. 08:59:25
  • xido #3
    1938+6 év=1944...biztos jó évjárat egy hősködő afrónak abban az évben? :)
  • NEXUS6 #2
    A Rocketeert szerettem, az egyik legjobb szuperhírós film szerintem abból a korszakból.

    Nem tudom én sem miért erőltetik ezt a trendi PC főhős választást, akkor már miért nem kínai homokos a főszereplő?
  • cateran #1
    "amikor is új hős, egy afroamerikai pilótanő tűnik fel, aki átveszi a stafétát Rocketeertől. "

    Szolni sem tudok a dobbenettol..erre a csavarra ki szamitott? /sarcasm off...