Szekeres Viktor

Félelmetes posztert kapott az új King Kong-film

Megérkezett a Kong: Skull Island első plakátja is.

A hétvégén San Diegóban kerül megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen ezen az összejövetelen a klasszikus rajongói műfajok is jelen vannak, mint például a szörnyfilmek, így a Kong: Skull Island is megjelenési lehetőséget kapott.

Sokakat persze a rendezvényre szervezett készítői és színészi panel érdekel, azonban itthonról talán a reklámanyagok a legfontosabb portékák. Nos, bár lehet, hogy az előzetes is bemutatásra kerül a panelen, az első, hivatalos plakátot mi is láthatjuk a Jordan Vogt-Roberts által rendezett filmből, mely láttán kiderül, hogy valóban nem vicceltek, amikor azt állították, hogy a főhős óriásmajom minden eddigi inkarnációjánál hatalmasabb lesz.

A Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham és Toby Kebbell főszereplésével készült film március 10-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Az SG jócskán le van maradva. Tegnap óta trailer is van, de ide még nem került ki.
  • Ender Wiggin #7
    Aligha szarik többet, mint 7 milliárd ember együtt.
  • drsx #6
    Bizony eszik meg iszik, es mennyit sz.rik?! Mert ugye ami bemegy. annak ki is kell jonnie. Egy-ket ev "termesebol" lehetne epiteni meg egy szigetet. ;)
  • gombabácsi #5
    amúgy egy nagyobb lézer mutatóval megvakíthatnák. probléma letudva :)
  • ntom #4
    attól még ugyanúgy megnézem, csak mint mondtam: nem érdemes belegondolni :) én is ezt teszem.
  • konyaf #3
    ntom: Ez a baj a felnőttekkel, hogy mindenbe bele akarnak gondolni, pedig nem kellene! Állj át a dokumentumfilmekre, illetve a dráma műfajon kívül ne menj közelébe játékfilmnek ;)
  • ntom #2
    Nem érdemes belegondolni. Egy élőlény 20x-os méretben, az eredeti anatómiával nem tudna létezni (méter vastag belek, 20x-os méretű agy ugyanannyi szervre/végtagra, a csontok teherbírása, stb, stb, stb)
  • gombabácsi #1
    de mit eszik? :)
    és mit iszik?
    egy ekkora élőlény marha sokat eszik és iszik