Szekeres Viktor

2016-ban jön a japán Godzilla-mozifilm - itt az első előzetes és plakát

2016-ban sem maradunk Godzilla nélkül, itt a bizonyíték.

Sokadvirágzását éli Godzilla, hiszen nemcsak Amerikában kelt életre a mozikban a szörnyeteg, hanem szülőhazájában, Japánban is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a két amerikai epizód között jövőre a japánok is előrukkolni saját változatukkal, amit már el is kezdtek reklámozni. És ez még akkor is igaz, ha az alant látható előzetes még igencsak teaser jellegű, de legalább nem lő el sok poént.


A legendás japán stúdió, a Toho 11 éve hívta legutóbb életre saját Godzilláját a Godzilla. Final Warsban, s július 29-én a Godzilla: Resurgence bemutatásával ismét életre kelti. A sorban 29. japán Godzilla-filmet Hideaki Anno és Shinji Higuchi rendezte, akiktől sok ismerhetik a Neon Genesis Evangeliont, illetve az élőszereplős Attack on Titant - a rendezők közül előbbi a forgatókönyvért is felelt, míg utóbbi a különleges effektusokat felügyelte.

A Toho korábban már közölte a rajongókkal, hogy az új Godzillát CG-technológiával fogják megtámogatni, cserébe viszont az eddigi legfélelmetesebb verzióját láthatjuk viszont a szörnyetegnek. Ennek köszönhetően a korábbi boldogabb, könnyedebb epizódokra is keresztet lehet venni, amit azzal indokolnak a készítők, hogy az elmúlt években a terrortámadásoknak és természeti katasztrófáknak köszönhetően világunk elveszítette ártatlanságát.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #1
    fu, ez aztán a sokat sejtető videó :D