Szekeres Viktor

Új lesifotók A szürke ötven árnyalata 2 forgatásáról

Véget ért A sötét ötven árnyalata rövid, párizsi forgatása.

A sötét ötven árnyalata forgatására már korábban sor került, azonban a film franciaországi jeleneteit csak a napokban vették fel a párizsi operaháznál, illetve az operaházban, ahol természetesen akadtak szemfüles fotósok, akik lekapták a két főszereplőt az erkélyen. A fenti kép mellett jó pár másik, hasonló fotó is készült, azokat itt lehet megnézni.

A szürke ötven árnyalata folytatása februárban kerül bemutatásra, s érdekessége, hogy sem a hatalmas sikerű, világszerte 570 millió dollár bevételt termelő első epizód rendezője, sem pedig az írója nem tért vissza az ugyancsak hatalmas fizetési csekkel kecsegtető produkcióra. Mindennek leginkább a könyv írójával, E.L. Jamesszel történt konfliktusok az okai, így a folytatást már James Foley rendezte, a forgatókönyvet pedig a regényíró férje, Niall Leonard jegyezte. Természetesen Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérő Christian Grey és Anastasia Steele szerepében, mellettük pedig olyan színészek csatlakoznak A sötét ötven árnyalatához, mint Eric Johnson, Bella Heathcote, Arielle Kebbel és Kim Basinger.

Az itthon is megjelent regény hivatalos fülszövege a következő - hátha valakit érdekel a történet további alakítása: "A gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey egyedi ízlésétől és sötét titkaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, és beindítja karrierjét a seattle-i könyvkiadónál.
De a Christian iránt táplált vágy még mindig jelen van minden egyes ébredésénél, és amikor a férfi egy új megállapodást ajánl fel, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és Anastasia egyre többet tud meg sérült és megszállott "Ötven árnyalatának" szívszaggató múltjáról.
Míg Christian belső démonaival harcol, Anastasiának szembe kell néznie a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #1
    Mr szürke...
    http://dreamcatcher.wikia.com/wiki/Mr._Gray