Szekeres Viktor

Az első infók a Deadpool 2-ről

Nem is olyan sokára kezdődik a Deadpool 2 forgatása.

A Fox stúdió még nem tűzte ki a Deadpool folytatásának premierdátumát, azonban Simon Kinberg, producer a napokban beszélt a That Hashtag Show-val, és az interjú során kiderült, hogy nem is kell olyan sokat várnunk a második rész bemutatójáig. Kinberg azt mondta ugyanis, hogy jelenleg a harmadik Wolverine-film forgatása folyik, s már a jövő év elején elkezdődnek a Deadpool 2 munkálatai. (Majd hozzátette az író-producer, hogy azt követően nekiül és megírja az új X-Men-mozifilmet.)

Mindez azt jelenti, hogy a film jó eséllyel a 2018-as év elején, de legkésőbb nyarán bemutatásra kerül, mint ahogy az is biztosra vehető, hogy a nagy kreatív erők együtt maradnak a folytatásra is. Azt ugyanis ismét Tim Miller fogja rendezni, a forgatókönyvnek pedig, az első részhez hasonlóan, Rhett Reese és Paul Wernick írja - a főszereplő pedig természetesen Ryan Reynolds marad.

Mint ismeretes, a Deadpool minden idők egyik legsikeresebb korhatáros filmjévé vált, mindenhol hatalmas sikert aratott: Amerikában 363 millió dollár bevételt ért el, Amerikán kívül pedig 418 milliósat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!