Szekeres Viktor

Még mindig veszett jók a Suicide Squad előzetesei - itt a két legújabb

Tudjuk, hogy a reklámokból nem szabad ítélni, de még mindig jó mókának tűnik a Suicide Squad.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen film lesz az Öngyilkos osztag (Suicide Squad), azt sem, hogy milyen lesz a fogadtatása, s hogy mennyire lesz sikeres, azonban az előzetesek alapján nehéz elképzelni, hogy legalább a nyitóhétvégén ne lenne kiemelt érdeklődés iránta. Már persze akkor, ha a nézőknek sikerült megbocsátania a Warnernek és a DC-nek a Batman v Superman fiaskóját.


Persze még véletlenül sem Deadpool-szerű érdeklődésre számítunk, de ha a netezők ilyen jól fogadnak előzeteseket, annak komoly hatása szokott lenni a nyitóhétvégi bevételekre, és a Suicide Squad közönsége zömében olyanokból áll, akiket a reklámok befolyásolnak inkább a filmek megtekintését illetően, nem pedig az esetlegesen negatív kritikák.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Ennyire zavar, hogy egy újságíró be van indulva az előzetesre és érdekli őt a film? Ahelyett, hogy örülnél. Ha téged nem izgat, nyugodtan magadban tarthatod, mert attól, hogy sírsz a hype miatt, még ugyanúgy meg fogja nézni mindenki, akit érdekel.

    Ha meg nem akarsz sajtóvetítéseket, akkor szerintem ne ide írj, hanem a forgalmazóknak.
  • Zombee #1
    Kezd unalmas lenni, hogy az ilyen cikkek többet foglalkoznak azzal, hogy a célközönség fogékonyabb a reklámokra mint a kritikákra. Akkor nem kell sajtóvetítést tartani, és a fogyatékos sg.hu cikkírók sem látják ingyen premier előtt.