Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a nyár legjobb új tévésorozata

Második évadot kapott a Preacher.

Az amerikai AMC csatorna bejelentette, hogy berendelte a Preacher című tévésorozat második szezonját, ami, mondhatni habként a tortán, az idei 10 epizód helyett 13 részt fog tartalmazni, és természetesen valamikor 2017 folyamán kerülne a képernyőre. Mivel itthon az AMC-n Amerikával egy időben láthatjuk a sorozatot, valószínűleg nem lövünk mellé, ha azt mondjuk, hogy a folytatást is hasonló paraméterekkel követhetjük itthonról, természetesen szinkronnal.

Korábban sokan sokféleképp próbálták már megfilmesíteni Garth Ennis és Steve Dillon képregényét, a Preachert, melyet itthon Prédikátor címmel jelentettek meg egy ideig. A képregény története szerint a Prédikátor egy hitehagyott tiszteletes, aki megcsömörlött az emberek kétszínűségétől, és elfordult hitétől. Isten Szavát birtokolva, Texason átvágva menekülni kényszerül a Gyilkosok Szentje elől, akinek egyetlen célja, hogy őt megölje. A főhős időnként segítséget kap bérgyilkosnak kiképzett barátnőjétől és egy ír vámpírtól, aki nem sokban hasonlít a vérszívókról általában elterjedt képhez.

A sorozat természetesen pár tekintetben eltér a rajzolt alapanyagtól. A Preacher főbb szereplői: Dominic Cooper (Jesse Custer), Joseph Gilgun (Cassidy), Ruth Negga (Tulip), Lucy Griffiths (Emily), W. Earl Brown (Sherriff Root), Anatol Yusef (DeBlanc), Tom Brooke (Fiore), Derek Wilson (Donnie Schenck) és Ian Colletti (Eugene/Arseface).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!