Szekeres Viktor

Olcsóbb lesz, de azért folytatódik a Supergirl

Másik csatornán, de a képregény-rajongók örömére folytatódhat a Supergirl.

Tavaly ősszel kiemelkedő nézettséggel debütált az amerikai CBS csatornán a Supergirl című DC-s tévésorozat, azonban a premier óta a széria nézőinek majdnem kétharmadát elveszítette, így nem csoda, hogy a szezon végén megindultak a találgatások a jövőjét illetően. Az biztosnak tűnt, hogy a CBS-en nem folytatódhat, ami egyben azt is kellett, hogy jelentse, hogy a gyártónak csökkentenie kell a költségvetést.

A rajongók örömére ez a terv bejött, hiszen a kedvezőbb feltételeknek köszönhetően az a CW vette át a sorozatot, mely már több DC-s képregény-szériát is sugároz (Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow). Arról egyelőre még nem lehet hivatalosan tudni, hogy hány részes lesz a második szezon, illetve, hogy minden színészt meg tudnak-e tartani, az viszont már biztosra vehető, hogy a produkció Los Angelesből Vancouver városába költözik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CairoJack #1
    Én örülök neki, és várom, szerintem jobb lett a Supergirl sorozat, mint a The Flash.

    Szerk: Oh, és nagyon köszi a cikket, pár hete pont azt próbáltam kideríteni a neten, hogy lesz-e folytatás, de akkor még semmi konkrét infó nem volt, angol honlapokon sem.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2016.05.14. 18:38:52