Szekeres Viktor

Remek mozifilmből készült tévésorozat érkezik itthonra

Az Egy fiúról tévésorozatos adaptációja is megérkezik hozzánk.

A VIASAT3-on kerülhet itthon bemutatásra az NBC csatorna komédiasorozata, az Egy fiúról. Az eredetiben az About a Boy címet viselő széria Nick Hornby azonos című regényéből készült, s korábban már láthattuk a filmes változatát Hugh Grant főszereplésével. A tévésorozat főszereplői David Walton, Benjamin Stockham és Minnie Driver, a részeket pedig június 20-tól láthatjuk minden hétköznap 19:05-től a VIASAT3 műsorán.


A VIASAT3 sorozatának a hivatalos szinopszisa a következő: "Szingli, munkanélküli és imádja. Miután megírt egy világslágert, Will Freeman boldogan éli a milliomosok gondtalan mindennapjait. Ezt a tökéletes világot dönti romjaiba a szomszédságba költöző, frissen elvált anyuka, Fiona és 11 éves fia, Marcus.
A kissrác hívatlan vendégként toppan be Willhez, aki eleinte nem biztos abban, hogy jó ötlet-e barátkozni az érdeklődő Marcussal - addig a percig, amíg rá nem jön, hogy a nők ellenállhatatlan vonzódást éreznek a szingli apukák iránt. Az üzlet megköttetik: Marcus Will fiának adja ki magát, cserébe a srác szabadon jöhet-mehet Will lakásában, pingpongozhat és húst ehet - amitől vegán anyukája eltiltotta. A furcsa barátság számos képtelen szituációt eredményez - mindannyiunk legnagyobb örömére.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!