Szekeres Viktor

Címet vált a Bosszúállók 3 - de a története zseniális

Mégsem Infinity War lesz az Avengers 3 és 4 címe.

Valamikor május elején derült ki, hogy a Bosszúállók című Marvel-filmsorozat harmadk és negyedik része mégsem az előre bejelentett Infinity Wars címet fogja viselni. Mindezt az Amerika kapitány: Polgárháború után testvérével ezt a filmkettőst rendező Joe Russo erősítette meg - a döntésben csak az a meglepő, hogy manapság a stúdiók még mindig úgy gondolják, hogy a film alcíme bármit is számít a néző szemében.

Korábban képregény formájában több Thanoszos történet is megjelent (Infinity Gauntlet, Infinity Crusade, Infinity Abyss, Infinity, így van miből címet választania készítőknek. És, ha már Thanos, akkor az is információértékkel bírhat, hogy a színészek megkapták a forgatókönyvet, és a rosszfiút alakító Josh Brolin azt nyilatkozta a Moviefone-nak, hogy miután elolvasta az elejétől a végéig (miközben kellemes borzongás járta át), teljesen oda volt, nagyszerű filmnek érzi, illetve kivételes élménynek, főleg azt, ahogy a történetet a készítők a csúcspontig viszik, és ahogy lezárják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #3
    Lefordítom hogy kell érteni Brolin nyilatkozatát: "Azt se tudom, hogy ki a franc ez a Thanos, különben is már gyerekként is rühelltem a ponyvát, de hát na, mégis csak trendi most ez a képregényesdi, különben is annyit kaszálok vele amennyit egy moziteremnyi hülye se keres egész életében, junó." Most komolyan, mire számítunk egy színésztől, aki most írt alá csillió dodoért egy filmre?
  • Ender Wiggin #2
    Szuperhős forgatókönyvek és a "zseniális" egy kontextusban... khm.
  • tomboy013 #1
    Jó lesz az Josh Brolin-nak is.