Szekeres Viktor

Újabb 249 résszel folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest

Örülhetnek az Éjjel-Nappal Budapest rajongói.

Még mindig elég sikeres az RTL Klub napi szappanoperája/konstruált realityje, az Éjjel-Nappal Budapest, épp ezért nem meglepő, hogy a csatorna az All3Media Internationallel kötött megállapodása alapján berendelte a folytatást, mely 249 egy órás epizódot jelent. Ez eddig a legnagyobb, egyszeri berendelés a német licenc alapján készülő műsorból, mely így nemsokára el fogja érni az 1000-es epizódszámot, amihez mindössze három év kellett a 2013-as indulás óta.

A formátum persze máshol is sikeres, hiszen Bulgáriában például a Nova csatorna kért további 140 részt belőle. A németeken, magyarokon és bolgárokon kívül még egyébként a franciák, az osztrákok, valamint a szlovákok nézhetik és élvezhetik minden este az egy fedél alatt lakó fiatalok kalandjait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • petrov144 #7
    Csak egyszer látnám mondjuk a szereplőket tanulni, értelmes melót végezni, háztartást vezetni, mosni teregetni, normálisan főzni, vagy akár meccset vagy filmet nézni ... és beszélgetni - nem veszekedni és ordítani - a szüleivel, családjával.

    Tudom nem olyan érdekes, de a kontraszt kedvéért berakhatnának ilyen életszerű karaktereket, dolgokat is.

    Tamás fél7-kor indul hogy beérjen az irodába de a 10 éves kocsija beadja az unalmast.. Gizi kómás mert éjszakás volt és nem tud aludni mert dörömböl a szomszéd... A főbérlőt megszorongatja az adóhatóság...
  • ostoros #6
    Jaj, édes faszom. Mindjárt jön valaki, és elmondja, hogy ne nézzed, ha nem tetszik, és leolt mindenkit. Csak azt nem veszi figyelembe, hogy nekem, és neki is együtt kell élnie a leépült emberekkel. Erről itt egy egész jó kis cikk is.
    http://szelsokozep.com/cikk/960-a-homokba-dugott-fej-ketes-dicsosege
  • oritomi #5
    Komolyan ezeket a szar sorozatokat nézi valaki? Értelmes ember??? Vagy csak a nyuggeroknak készül
  • aru #4
    Mint egy falat kenyér!
  • Ragnaar #3
    Jók az ilyen sorozatok, olyan szintű cselekménnyel ami akkor is megeshet, ha elmegyek a boltba. Nade cserébe megspórolják az írókat és a színészeket is.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2016.06.16. 14:13:04
  • Zombee #2
    Mi az a konstruált reality? Ellentmondást érzek a fogalomban...
  • esztyopa #1
    Folytatni kell!
    Még van egy csomó egészséges,igényes TV-néző! /Működő szürkeállománnyal.Egyszer csak leépűlnek.../