Szekeres Viktor

Egy standupos mozifilm lehet az ősz komédiája - itt a What Now? előzetese

Kevin Hart egyszemélyes filmje nagy sikernek ígérkezik.

Nagyon ritka, hogy valaki akkora sztár legyen, hogy egy sima standupos estet is képes eladni a moziba járóknak - nem véletlen, hogy a standup különkiadások általában a Comedy Central vagy az HBO késő esti blokkjában kötnek ki, illetve persze a Netflix kínálatában. Louis CK persze megtehette, hogy saját gyártásban készült estjének felvételét saját honlapján árulja, de Kevin Hart, miután megtöltött több, mint 50 ezer nézővel egy stadiont, a moziba küldi estjének anyagát. Persze azt még kiegészítették pár forgatott jelenettel is.


A Universal Pictures Philadelphiában forgatott új, standupos performansz filmje a Kevin Hart: What Now? címet fogja viselni. Az október 14-én bemutatásra kerülő alkotás sikere garantált. És nem csak azért, mert Hart utolsó hét filmje több, mint 20 millió dollár bevételt hozott a nyitóhétvégén (a most bemutatásra kerülő Központi hírszerzés lehet a nyolcadik), hanem azért is, mert ez már a harmadik standpos filmje. 2011-ben a Kevin Hart: Laugh at My Pain 98 moziban került csak bemutatásra, s így produkált 1,9 millió dolláros nyitányt, hogy aztán 7,7 millió dolláros bevétellel zárjon, míg az ugyancsak a sok sikerfilm előtt bemutatott 2013-as Kevin Hart: Let Me Explain már 10 millió dolláros nyitóhétvégét tudhatott magáénak, és 32 milliós összbevételt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #1
    Nem a kedvencem a pasi, a filmjeiben inkább ripacsnak érzem; hanem az az 50ezer+ fizető néző nagyon meggyőző tud lenni, vitathatatlanul tud valamit Hart ebben a műfajban.
    Nagyon sajnálom, hogy az angol tudásom nincs azon a szinten, hogy értékelni tudjam, de nyilvánvalóan innen ered a népszerűsége.