Szekeres Viktor

Féltucat zuhanó autó az új Halálos iramban 8-videóban

Az előző részeket is megpróbálják überelni a Halálos iramban 8 készítői.

A Halálos iramban nyolcadik részének (Fast 8) készítői nemrég még Izlandon robbantgattak és filmeztek autós üldözést, most pedig már az amerikai Cleveland városában dobálnak ki autókat egy parkolóházból, hogy azok egy filmes szuper-tömegszerencsétlenséget idézzenek elő. (Még egy Lamborghini is megkapja a magáét, azt pedig a videót nézve valaki megfejtheti, hogy az emberek valóban ott voltak-e, és, hogy ha igen, akkor miért tűnik úgy, mintha az egyiket majdnem eltalálta volna egy égő autódarab.)


A filmet a tavaly a Straight Outta Comptonnal hatalma sikert arató F. Gary Gray rendezi, aki korábban már sikerre vitt egy autós akciómozit, Az olasz melót. A UIP-Duna Film itthon csak jövőre, 2017 áprilisában mutatja be, az amerikai premier időpontja viszont már konkretizálva van, arra április 14-én kerül sor. Az új trilógia első filmjét 2019. április 19-én fogja követni a kilencedik rész, 2021. április másodikán pedig a tizedik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #3
    a második is azt az ívet hozta... meg valamilyen szinten a "3." is csak más irányzatban... a negyedik résztől kezdett el elcsúszni az akció irányába... ami nem gond, csak hiteltelen az a baj...
  • Jawarider #2
    Tudom, mindenki pénzből él, eladható film kell a mozikba stb stb stb, de akkor is I. rész volt a legkirályabb, többivel már átestek a ló túloldalára, elragadta őket (is) az eksön.