Szekeres Viktor

Megvan a Halálos iramban 8 magyar premierjének dátuma és főgonosza

Mi is áprilisban láthatjuk az új Halálos iramban-filmet.

A UIP-Duna Film hivatalosan is bejelentette, hogy 2017. áprilisában mutatja be idehaza a Halálos iramban nyolcadik részét, ami jó eséllyel Halálos iramban 8 címen fog futni Magyarországon, míg odakint Fast 8-ként. Ez egyébként egyben azt is jelenti, hogy jó eséllyel világpremiert kapunk, ami április 13-i kezdést jelentene, hiszen a film 14-én mutatkozik be majd Amerikában. Az egy új trilógia első filmjét 2019. április 19-én fogja követni a kilencedik rész, 2021. április másodikán pedig a tizedik.

A hazai bemutató dátumának bejelentésével egy időben az is kiderült, hogy ismét igaznak bizonyultak pletykák, és Charlize Theron lesz a film főgonosza, ezt a hivatalos Facebook-oldalon jelentették be, Theron mellett még a Trónok harcából Tormund Giantsbane-ként ismert Kristofer Hivju erősíti majd a rosszfiúkat, míg a másik oldalon visszatér Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris" Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black, valamint Jason Statham, Dwayne Johnson és Kurt Russell szereplése is szinte biztosra vehető a korább már látott karakterek közül.

Mint ismeretes, a Halálos iramban nyolcadik részének egy részét Kubában fogják forgatni, így ez a film lehetne az első nagyobb amerikai stúdiófilm, amit a kommunista országban készítenek az 1960-as évek óta. A tervezett kubai munkálatok mellett még New York és Atlanta városában is forgat majd a stáb, valamint Oroszországba, illetve Izlandra is el fognak látogatni. A filmet a tavaly a Straight Outta Comptonnal hatalma sikert arató F. Gary Gray rendezheti, aki korábban már sikerre vitt egy autós akciófilmet, Az olasz melót.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!