Szekeres Viktor

Ismét érkeznek a túlélős valóságshow-k

Bear Grylls és Ed Stafford is visszatér a Discoveryre.

Júniusban a Discovery Channel műsorán ismét a túlélésé lesz a főszerep. A nyári szezont a két legnépszerűbb túlélővel, Bear Grylls-szel és Ed Stafford-dal indítja a csatorna. Előbbi újabb hírességeket visz a vadonba, utóbbi pedig a legújabb trükköket ismerteti meg velünk, hogy felkészülhessünk az igazán szélsőséges körülményekre.


Június 6-án, hétfőn indul Grylls új sorozata, a Bear Grylls: Sztártúlélő születik, amelyben a brit túlélő közismert honfitársait viszi magával a vadonba. Az ismert szereplők tizenkét napos túlélőtúra keretében versenyeznek a legjobb túlélő címért. Az életben maradáshoz meg kell tanulniuk nehéz terepen közlekedni, menedéket építeni, skorpiókat enni Costa Rica őserdejében.

Június 20-án, hétfőn 20:00-kor Az önkéntes számkivetett - a világ körül című sorozat második évadában Ed Stafford maga készíti a filmfelvételeket a túlélésről. Egy életmentő telefon, egy elsősegély doboz és egy kamera kíséretében vág neki a nem mindennapi útnak, a Góbi-sivatag sziklás területeitől kezdve Guatemala őserdein és a namíbiai magasföldeken keresztül barangolva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)