Szekeres Viktor

A Discovery továbbra is az aranyásós valóságshow-kra szavaz

A Discoveryn januárban az aranyé lesz a főszerep.

"Aranyévad januárban", "Fókuszban az arany és Alaszka" - harsogja a Discovery sajtóközleménye, melyben a csatorna arra hívja fel a figyelmet, hogy tizennegyedikén hatodik szezonjával folytatódik az Aranyláz Alaszkában című valóságshow, majd 25-én elkezdődik az Aranyláz a Bering-tengeren című reality ötödik évada, s a kettő között 21-én, egy alaszkás sorozat, Az alaszkai vadon gyermekei is képernyőre kerül, méghozzá a harmadik etapjával.

Az Aranyláz Alaszkában új részeiben Todd Hoffmann ismét nagyszabású célokat tűz ki csapata elé, Az Alaszkai vadon gyermekei harmadik évadában a Brown család újabb viszontagságait ismerhetjük meg, az Aranyláz a Bering-tengeren ötödik évadának szereplői pedig az egyre rövidülő téli bányász-időszak nehézségeivel szembesülnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #6
    Nem az a baj, hogy realitybe ment at a Discovery es a Nat. Geo., hanem, hogy egy kaptafara keszulnek es nagy reszukrol ordit, hogy kamu.
    Amugy mindkettonek vannak tematikus csatonai tudomanyos es ismeretterjeszto musoroknak, szoval kibirhato a dolog.
  • farad66 #5
    Én is így vagyok vele!Régen legalább tematikus műsorok voltak napokra leosztva(pl.péntek az orvosi eseteké volt),de most az összes egy nagy qla!Állandóan agyon ismételt műsorok,sőt amire kiírják,hogy "premier"többségében az is volt már egyszer.De ez a többi csatornára is igaz.
  • ostoros #4
    Csak unalmas heteken keresztül a duma az egészről, de egy grammot nem találnak közben és folyamatosan úgy tesznek, mintha hú de izgalmas lenne amit csinálnak. Egy kisgyereket meg lehet etetni ezzel a fajta dumával, hogy az ételmaradékra azt mondjuk, madárlátta, meg azt mondjuk neki, szaladj ki a konyhába, nézd meg, hogy ott-e vagyok, de egy felnőttnek UNALMAS.
    Unalmas a folyamatos átverés. Mert a valóságshow-k bizony azok.
  • kalapos01 #3
    Lehet úgy nézni aranyásást, hogy egy öreg bácsi narrál és elaszol közben. És lehet úgy, hogy benne vagy az eseményekben, látsz érdekes karaktereket és még szórakozol is. Valamit valamiért.
  • ostoros #2
    Pedig csak elő kéne venni a több tízezer órányi BBC-s ismeretterjesztő közül egy párat. Sőt, még azon kívül is rengeteg van.
    És mellőzhetnék az idióta stílust, mintha totál debileknek szólna a műsor.
    Egy Attenborough film még 25 év múlva is nézhető, sőt, újranézhető.
  • WinT #1
    Nem is nézem már se a Discovery-t, se a NatGeo-t, mióta szinte csak ilyen idióta docureality-k mennek rajtuk. Pedig régen szerettem mindkettőt. :(
    Utoljára szerkesztette: WinT, 2016.01.06. 11:25:14