Szekeres Viktor

Érdekes lett a Transformers 5 végleges címe

Megkapta hivatalos címét a Transformers-sorozat ötödik epizódja.

A Paramount Pictures bejelentette, hogy a Transformers ötödik részének Transformers: The Last Knight lesz a címe - az alcím jelentése tükörfordításban 'Az utolsó lovag'. Mint arról már többször is beszámoltunk, a film Amerikában 2017. június 23-án kerül bemutatásra a mozikban, s ismerve a stúdió taktikáját, bizton számíthatunk arra, hogy a TF5 világpremier lesz, így idehaza 22-től már a mozikba kerül.

A film szereplőgárdájának egy része is megerősítésre került: a negyedik részből visszatér Mark Wahlberg (Cade Yeager), a női főszereplő pedig Isabela Moner. Rajtuk kívül Jerrod Carmichael, standup komikus kap kiemelt szerepet. A 15 éves Moner karakterét fiús csajként írják le, aki árvaként nőtt fel nevelőszülőknél, és igen fineszes, mindig feltalálja magát. A lány egyetlen barátja egy apró Transformers lesz, egészen addig, míg nem találkozik Cade-del.

A The Last Knight forgatása június hatodikán kezdődik Detroitban, de később a világ több részére is el fog látogatni a stáb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Whysper #4
    Én csak azt remélem ,hogy most látni is lehet valamit és nem 2 olyan lesz mintha 2 órán át az Enterprise ablakából nézném a fénysebességet. 8)
  • tibisan #3
    roppant érdekes , csak az nem derül ki a cikkből , hogy mitől is az
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.19. 15:00:28
  • Ender Wiggin #2
    Mivel First Knight már volt a film-lajstromban...Logikus! :-)
    Tavaly meg volt már egy Last Knights is.
  • Zombee #1
    Ha december 6-án kezdik forgatni, és 2017. június 23-án már moziba került, az igazi minőségi film lesz. :)