Szekeres Viktor

Már A galaxis őrzői 3-at tervezik

A Marvel szeretné visszahozni James Gunnt a harmadik AGŐ-epizódra is.

Még csak most forgatják Atlantában A galaxis őrzői második részét, a Guardians of the Galaxy Vol. 2-t, de már arról értesülhettünk, hogy (természetesen) a Marve Studiosnak nem lenne ellenére egy harmadik epizód. Legalábbis ezt szűrhettük le a rendező, James Gunn mondandójából, amit a Facebook oldalán tartott kérdezz-felelek során tárt a követői elé. Ebben a rendező elmondta (illetve leírta), hogy egyelőre csak a második rész foglalkoztatja, azt akarja, hogy az a lehető legjobb legyen, és a legőszintébb film. Azonban a Marvel már beszélt vele arról, hogy szeretnék folytatni az együttműködésüket egy újabb epizód erejéig is. Azonban erre ő nem reagált, mert nem akar annyira előre gondolkodni - valójában még ő sem tudja, hogy mihez lenne kedve.

Mint ismeretes, A galaxis őrzői tavalyelőtt Amerikában 333 millió dollár bevételt ért el, amit Amerikán kívül további 440 millióval fejelt meg. A második rész, amire ennyire készül Gunn, 2017. május ötödikén kerül bemutatásra Amerikában (nálunk valószínűleg valamivel korábban), s benne az első részes főszereplők (Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista) természetesen visszatérnek, mint ahogy a két animált karakter hangját is (Vin Diesel, Bradley Cooper) ismét hallhatjuk. Mellettük ismét régi ismerősként köszönthetjük Michael Rookert (Yondu), Karen Gillant (Nebula) és Sean Gunnt (Kraglin). Az "újoncok" között Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan és Kurt Russell nevét említi a kiadott sajtóközlemény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alma2 #1
    Bar a kutya se olvassa itt, aktualitasat is reszben elvesztette, de kikivankozik belolem, mivel csak most lattam az uj star wars filmet. Nagyon messze allok a fanatikusoktol, de a regi reszeket barmennyiszer meg tudnam nezni, ha a szukseg ezt kivanna. Az uj resz mintha a regi reszek felujitott verzioi lennenek osszegyurva, egy rokabor, amit a jatekok kapcsan is nehezen fogad be a gyomrom, kb javitott texturak, effektek, a film fele egy az egyben mintha a regiekbol lett volna osszeolozva. Total csalodas.
    Viszont amikor a cikkben szereplo film elso reszet neztem anno, egy-ket jelenetet, szereplot leszamitva, azt mondtam volna na ennek kellett volna lennie az uj star warsnak (eltekintve a nyilvanvalo kulonbsegektol, tortenet karakterek stb) es most is ezt gondolom.
    Ami meg fura, asszony nem szereti a sw filmeket, azt mondta egyszer nezte vegig, de soha tobbet, na az uj reszt megnezve vele, sosem latott unalom ult ki az arcan, pedig o aztan meg a walking dead-en is leragja a kormet, ami igazan hihetetlen szamomra, illetve a galaxis orzoit is elvezte.

    Ja es han solo fia, az a lofeju srac, annyira illuzio rombolo feje volt, han helyeben csinaltatnek egy apasagi teszteet, mert leila es az o kulseje, kiallasa utan, egy igazi torszulottett sikerult osszehozniuk. Bar, ahogy most utana olvastam tobb embernek bejott ez az emberke, oket egyszeruen csak nem mertem :)
    Ami meg vicces volt, amikor en is unok egy filmet, akkor segit, ha csinos foszereplo holgyek vannak benne, na asszony meg ilyet sem mondott film nezese kozben, hogy legalabb a neger foszereplo srac, a vadaszpilota, netan han solo fia lenne egy picit is jokepubb, mert ettol a felhozataltolhamar zardaba menne :)
    Ami szerintem teljesen jogos eszrevetel.


    Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.30. 22:55:07