Szekeres Viktor

Újabb két NCIS-sorozat folytatódik

Nemcsak az eredeti NCIS-sorozat kapott új szezont.

Az már eldőlt pár hete, hogy az NCIS visszatért a 14. szezonra is, miután sikerült elérni, hogy a főszereplő, Mark Harmon újabb két évadra írjon alá. S a többi NCIS-sorozat rajongói is örülhetnek, hiszen a CBS bejelentette, hogy az NCIS: Los Angeles folytatódhat ősszel a nyolcadik szezonjával, míg a tavalyelőtt indított NCIS: New Orleansnak is jöhet pár hónap múlva a harmadik évada. Egyelőre minden jel arra mutat egyébként, hogy egyik krimisorozat szereplőgárdája sem fog módosulni.

Az NCIS-ek megújítása még véletlenül sem számít meglepetésnek, hiszen az anyasorozat után a New Orleans számít Amerika egyik legnézettebb sorozatának, amely még a The Walking Deadnél is több nézőt ültet le a képernyők elé. Korábban az NCIS: Los Angeles birtokolta ezt a pozíciót, azonban mióta a CBS kiemelte az akciódúsabb nyomozós drámát az anyasorozat mögül (a New Orleans kedvéért), azóta a nézettsége erősen visszaesett, azonban még közel sem kritikus szintre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SupraMKIII #1
    Én e fölött a new orleans felett nem tudok napirendre térni. Ennyire érdektelen, és hiteltelen sorozatot még nem láttam!

    És mindezek fejében ott a 100%-ban értelmetlen technikai maszlag! Mindegyik sorozatban van hülyeség, ez igaz: de hogy ebben a sorozatban még tévedésből sem tudtak egy értelmes mondatot nem tudtak mondani, az olyan szinten idegesítő, ami már külön kifejezést érdemelne. Azt hiszem, hogy az epizódok vetítési idejénél több időt venne igénybe, ha csak fel akarnám sorolni a hibákat és tévedéseket.