Szekeres Viktor

Ősszel folytatódnak Sherlock Holmes és Watson kalandjai

Folytatást érdemelt az Elementary is.

Az amerikai Sherlock Holmes végleg megelőzte az angolt, hiszen míg a Sherlock 4. évados premierjére várunk, amire csak 2017-ben fog sor kerülni minden bizonnyal, addig az itthon Sherlock és Watson címen futó krimi, az Elementary már ősszel visszatérhet a képernyőre, miután az amerikai CBS csatorna a napokban berendezte belőle az ötödik szezont is. Igaz, arról egyelőre még nem szólnak a híre, hogy ez az évad rövid vagy hosszú lesz, azaz 10-13, vagy esetleg 22-24 részt fog számlálni.

Az Elementary annak ellenére folytatódik, hogy valójában sosem számított sikeres sorozatnak, legutóbb vasárnap nézettségminimumot produkált 5,3 millió nézővel, azonban megszokott, csütörtöki napján ennél jobban szokott teljesíteni. Itthon az AXN és a TV2 is sugározza a sorozatot, előbbi már túl van a harmadik évadon, míg utóbbi jelenleg is sugározza azt, bár nem tudni, hogy a folytatással fognak-e számolni, s ha igen, akkor mikor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #2
    Anyám is szereti. Jó, hogy végre átjönnek Sherlocknak a tökéletlenségei. Hiszen ő eredeti karakterében is drogfogyasztó volt. Nem egy ilyen kiherélt személyiség, mint a Poirot.
  • Teppik Amon #1
    A magyar szinkronja valami fantasztikusan jó! Végeztünk a magyar részekkel, nosza, nézzük tovább angolul....hát kiábrándítóan SEMMILYEN élet nincs a főszereplők hangjában. Oylan..semmilyen. Szóval ezúton is üdv a magyar szinkronszínészeknek, kiváló munka!