Szekeres Viktor

Remekül néz ki az élőszereplős Tarzan-film új előzetese

Ha nem is lesz jó a Tarzan-mozifilm, legalább jól fog kinézni.

Hollywood élőszereplős Tarzan-mozifilmje napról napra egyre jobban néz ki, most már csak abban kell bíznunk, hogy a színvonala is rendben lesz. A természetesen 3D-s konverzióban részesülő kalandfilm Edgar Rice Burroughs legendás karakterét ismertetné meg az új generációkkal abban a reményben, hogy egy franchise kezdete lehet. A film amerikai premierjére 2016. július elsején fog sor kerülni, a magyar premier dátuma egyelőre még nem ismert, de jó eséllyel világpremierben lehet majd részünk.


A film főszereplője a Alexander Skarsgard, ő alakítja a kisbabaként megárvult, és dzsungelben nevelkedő férfit, aki visszatér Londonba. Partnere Jane szerepében Margot Robbie-t láthatjuk majd, a mellékszerepekben pedig Djimon Hounsout, Samuel L. Jacksont és Christoph Waltzot. A The Legend of Tarzan rendezésével a stúdió David Yates-et bízta meg, aki korábban a Harry Potter-sorozat négy filmjét is sikerre vitte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #4
    Ne is zavarjon, hogy nem újraértelmezik a filmet, hanem újra megfilmesítik a regényt, illetve a karaktert. Egyébként nem értem a gondodat. Tarzan pont egy olyan karakter, akiben rengeteg lehetőség van és egy rakás különálló filmet lehetne készíteni belőle (lévén, hogy regény is sok van), új történetekkel és kalandokkal. Mint pl. James Bond filmek.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.03.19. 22:02:09
  • Dynamic #3
    Csak hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid:
    "Majd minden nap megélezte hegyes kését, és lekaparta, lefaragta vele serdülő szakállát, hogy eltüntesse majom voltának lealacsonyító emblémáját."
  • syn7h37ic #2
    Valamit nem értek... Hogy a viharba tud Tarzan ilyen tökéletesen borotválkozni a dzsungelben? Jóféle fodrász van a majmoknál...
  • Ender Wiggin #1
    A következő évszázadban is remélhetőleg 15 évente feldolgozzák majd, egyre aktuálisabb CGI-vel az összes "újraértelemezett" filmet.