Szekeres Viktor

Hájpolják az új Predator-filmet - már megvan a címe is

Alakulgat az új Ragadozó?

Mint arról már nyáron beszámoltunk, készül az új Predator-mozifilm, azonban azóta nem nagyon lehetett hallani a projektről. Konkrét hírt ugyan most sem kaptunk, viszont a hivatalos Facebook-oldalra kikerült egy kép, ami jelzi, hogy érdemes türelemmel viseltetnünk a tervezett reboot iránt, és még az is lehet, hogy a film címe is kiderült: The Predator.

A Ragadozó (Predator) átdolgozásán, újragondolásán a Vasember 3 és a Halálos fegyver forgatókönyvírója, Shane Black dolgozik Fred Dekkerrel, s a tervek szerint, ha zöld utat kap a szkript, előbbi a rendezést is elvállalná. Amivel remélhetőleg jól járnánk, hiszen az egyik producer a forgatókönyv nagy részét olvasta is, és zseniálisnak, no meg szórakoztatónak tartja az új megközelítést - sőt, egyenesen odáig merészkedett, hogy kijelentse, hogy a nézők is azt fogják mondani a film láttán, hogy annál szórakoztatóbb módon nem is lehetett volna megújítani a franchise-t.

Ha elkészül a film, akkor az a 6. Predator-jelenés lenne a mozikban, hiszen az 1987-es és 1990-es klasszikusokat előbb két Alien Vs. Predator film követte 2004-ben és 2007-ben, majd az Antal Nimród-féle Predators 2010-ben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #13
    A videóban szerintem épp a közeli kaszabolás a lényeg. :)
  • ostoros #12
    Bocsánat, már megbántam. Hirtelen impulzus volt.
  • ostoros #11
    Hülye vagy? Ez fasza.
  • Zombee #10
    Shane Black és Fred Dekker neve jót jelent. Utóbbi sem túl termékeny, de a filmjei jók, csinált pár jó szörnyfilmet a 80-as években.
  • Aldo Moro #9
    Valahogy nem kultiválom ha már a tájtlben olyan wördöket applikálnak, mint a hájp.
  • AZUL #8
    hát ez egy elég beteg játék mitnemondjak... :D
  • SirBubu #7
    Gyühet a Kill :DD



    most így jobban megnézve elég bénán jáccik a gyerek, mer a predivel meg az éliennel tök messziről rá lehet vetődni az ellenre, aztán úgy killelni
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.02.16. 21:54:32
  • AZUL #6
    hát ez azért elég vicc kategória... valami homemade fan videó... borzalmas arcokkal... :D ott döbbenek a predi meg csak villog a szemével? :D :D kettéhasította volna mindegyiket akkora hatásszünet volt... brrr... remélem nemilyen lesz... :D
  • Jawarider #5
    Kis érdekesség:

    https://www.youtube.com/watch?v=YRD8jAk274I
  • stoppos #4
    Reméljük 18+ lesz, különben megette a fene az egészet.