Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz a Halálos fegyver-reboot főszereplője

Damon Wayans viheti tovább Danny Glover szerepét a Halálos fegyver-tévésorozatban.

Nemcsak a Kiképzés vagy a Kegyetlen játékok alapján készül idén tavasszal tévésorozatos pilot, hanem a Halálos fegyverrel is megpróbálkozik Hollywood. A különbség annyi, hogy míg előbbi két sorozat a filmek folytatása lesz, a Halálos fegyver klasszikus rebootnak tűnik. A Fox csatorna rendelte be a napokban a pilotot, és az egyik főszerepre már ki is választották idősebb Damon Wayanst. A pilot forgatókönyvét Matt Miller írja, aki tavaly a Forever című krimit jegyezte.

A tévés Halálos fegyver főszereplője egy egykori tengerészgyalogos lesz, egy bizonyos Martin Riggs, aki jelenleg a texasi rendőrség állományában dolgozik, s aki miután elveszti feleségét és kisgyerekét, Los Angelesbe költözik, hogy ott kezdje újra az életét. Itt kapja meg maga mellé Damon Wayans karakterét, aki egy helyi nyomozót alakít, Roger Murtaugh-t, aki nemrég szívrohamot kapott, aminek köszönhetően próbál kerülni mindenféle stresszes szituációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #8
    Momoa nem Schwarzenegger, de szerintem a Conan film sem egészen olyan volt, mint a régi.

    Én bírom Lambertet és a Hegylakót, de szerintem simán lehetne belőle reboot, annyira nem volt jó sem az eredeti, sem Lambert. Csak egy normális színészt kellene rá találni. Adrian Pault pl. inkább el tudtam volna képzelni Hegylakónak. Mondjuk az is volt, csak nem Connor, hanem Duncan. Amikor egy filmben szerepeltek (nem volt az rossz, csak inkább egy hosszú sorozatrésznek tűnt), szerintem simán letolta Lambertet a képernyőről.
  • Dewri #6
    Az eredeti szereplők nélkül nulla. Wayansnak vannak jó filmjei, de nem lesz belőle Danny Glover. Ott volt az új Conan. Momoa nem Arnold... Szállító Statham nélkül? Új Hegylakót akarnak. Lambert nélkül fölösleges... Egy új Rambo, egy új Rocky alapból bukta lenne Stallone nélkül. Rettenthetetlen Gibson nélkül? Die Hard Willis nélkül? A régi Star Warsból (IV-V-VI) is lehetne modern reboot ennyi erővel, full új színészgárdával? Gyorsan meglenne minden idők legjobb bevételei után minden idők legnagyobb beégése is...

    Van pár film, amihez nem szabad hozzányúlni, mert annyira bebetonozták magukat, hogy csak rossz lehet egy reboot. És bizony a Halálos fegyver is ilyen.
  • lerboy #5
    Újabb film amit nem kell megnéznem. (Hasonlóan az szellemírtók reboothoz)
  • wraithLord #4
    Szerintem a 3. bekezdésben pont a Lethal Weapon plotja van. Véletlen egybeesés? [irony]
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2016.02.16. 12:02:24
  • Dagohun74 #3
    Ne már, miért nem lehet ezeket a filmeket békén hagyni. Ennyire nincs új ötlet?
  • kalapos01 #2
    Akarod mondani instant siker. Ilyennel marha nehéz bukni. Ha pedig jó lesz, akkor pláne.
  • Dewri #1
    Instant bukta...