Szekeres Viktor

Újabb tévésorozat-epizódok maradnak el a terroristák miatt

Nem csak Amerikában, hanem Angliában is maradnak el sorozatepizódok a párizsi események hatására.

Az amerikai tévécsatornák mellett a világ más adói is próbálnak ódzkodni attól, hogy a párizsi terrortámadás után közvetlenül erőszakos, másokat esetleg érzékenyen érintő jeleneteket mutassanak tévésorozataikban. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a hétfői nap folyamán Amerikában a Supergirlből és az NCIS: Los Angelesből egy későbbi epizódot sugároztak a tervezett helyett, s most újabb csatorna jelentette be, hogy elhalasztja egy, a héten bemutatni szándékozott részét.

Ez a sorozat pedig nem más, mint az itthon Legends - Beépülve címmel adott Legends, melynek Sean Bean a főszereplője. A TNT csatorna közleményében az áll, hogy a második évad harmadik része ezen a héten nem lesz látható, ugyanis annak története Párizsban játszódik, s benne egy eseménysorozat lövöldözésbe torkollik. Korábban, már hétvégén egyébként a Jekyll and Hyde című angol sorozat éppen aktuális része is halasztásra került a benne szereplő erőszakos cselekedeteknek köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Mi benne a képmutatás? Legyártották. Le fogják adni, csak van annyi érzékenység bennük, hogy nem 2 nappal a párizsi merénylet után ölnek halomra embereket Párizsban, hanem rá egy hétre. Nyilván vannak patkányok, akik egy pozitív, emberi, a csatornának egy csepp hasznot nem hajtó (sőt!) gesztusra képmutatást kiáltanak, de nekik már úgyis mindegy.
  • batman #1
    Ezt a képmutatást...