Szekeres Viktor

Újabb Marvel-filmben fog vendégszerepelni Pókember?

Lehet, hogy Peter Parker is benne lesz a Doctor Strange-mozifilmben?

A minap a Marvel Studios társelnöke, Louis D’Esposito a Doctor Strange forgatásán járt, s erről Twitterre pár fotó formájában bizonyítékokat is feltöltött. Fényképezkedett többek között a film rendezőjével és operatőrjével - valamint egy bizonyos Tom Holland nevű színésszel is, aki, mint azt minden bizonnyal már nagyon sokan tudják, Tobey Maguire és Andrew Garfield után az új Pókember, vagyis Peter Parker lesz a stúdió filmjeiben. Több sem kellett a netezőknek, rögtön mindenki kombinálni kezdett, miszerint a piros-kékben ugráló szuperhős az Amerika kapitány 3 után a Doctor Strange-ben is szerepelni fog saját filmje előtt.


Persze az is lehet, hogy Tom Holland is csak látogatóba járt arrafelé, és nem érdemes túlkombinálni mindent. A lényeg úgyis az, hogy a 2016. november negyedikén bemutatásra kerülő alkotást Scott Derrickson rendezi, akinek a Sinister című nagysikerű olcsó horrort köszönhetjük, valamint a drágább, de Amerikában kevésbé sikeres Távozz tőlem, Sátán!-t, korábban pedig ő készíthette el a Keanu Reeves-féle Amikor megállt a Földet.

A Prometheus is jegyző Jon Spaihts forgatókönyve alapján készülő film egy agysebészről szól, aki egy szörnyű autóbalesetet követően felfedezi a mágia rejtett világát és különböző alternatív dimenziókat. A főszereplő Benedict Cumberbatch lesz, mellette pedig olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton (The Ancient One), valamint Scott Adkins és Amy Landecker.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!