Szekeres Viktor

Télapó Deadpool kíván kellemes és véráztatta ünnepeket

Ha csak a netes visszhangból következtetünk, a Deadpool-mozifilm hatalmas siker lesz.

A Fox igencsak humorosra vette a Deadpool mozifilmes változatának kampányát, lehet, hogy kéne egy nagyobb cikk, hogy mindegyik reklámelemet megmutassuk, de egyelőre maradjunk az éppen aktuálisnál, amely nemrég debütált. A plakátról sokak kedvenc mutánsa "mosolyog" ránk ünnepi hangulatot sugallva. Az Amerikában február 12-én bemutatásra kerülő film főszereplője Ryan Reynolds lesz. Mellette szerepelni fog még Ed Skrein (Ajax - ő lesz a fő rosszfiú), TJ Miller (Weasel), Gina Carano (Angel Dust) és Morena Baccarin (Copycat). A rendező az elsőfilmes Tim Miller, aki a Zombieland íróinak, Rhett Reese-nek és Paul Wernicknek a forgatókönyve alapján dolgozott.

A Marvel-univerzum antihőséről szóló film középpontjában egy egykori különleges alakulatos katona, Wade Wilson áll, akiből zsoldos válik, majd pedig miután egy kísérlet hatására regeneráló képességekre tesz szert, felveszi magára Deadpool alteregóját. Ekkor már csakis az hajtja, hogy levadássza azt az embert, aki majdnem tönkretette az életét. Ebben új képességei mellett igen sötét, némiképp beteges humora is segíteni fogja.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #4
    olyan nehéz lett volna ráültetni egy székre a kollégát? Inkább kiadnak ilyen bénán összevágott plakátot. Bár... legalább poénnak szánták :D
  • Szefmester #3
    Igen, szerzett képességei vannak, de a mutánsok úgy születtek. Ő inkább olyasmi mint pókember vagy amerika kapitány, netán hulk.
  • Zombee #2
    Inkább nem született mutáns. A képességei nem épp hétköznapi embereké.
  • Szefmester #1
    Sokak kedvenc mutánsa Rozsomák.. Deadpool nem mutáns. :D Ezt fel is hozzák neki mikor csatlakozni akar az X-menhez. Az már csak hab a tortán hogy Jean Grey szerkójában akarja ezt...