Szekeres Viktor

Új verziót kapott az év legpocsékabb akciófilmes előzetese

Hollywoodban próbálják menteni a menthetőt a Gods of Egypt kapcsán.

Az Egyiptom istenei (Gods of Egypt) című filmnek az első előzetese elég nagyfokú nemtetszést váltott ki a netezők körében, valamint meglehetősen fehér szereplőgárdája miatt a sajtó körében is komoly visszatetszést keltett. A Lionsgate most egy nagygenerált adott az előzetesnek, hátha az új trailert jobban fogadja a nagyérdemű. A végeredmény itt tekinthető meg. (A filmet Alex Proyas rendezte, aki A holló vagy a Dark City révén vált ismertté, de ők készítette az Én, a robotot is.)


A Brenton Thwaites, Gerald Butler, Nikolaj Coster-Waldau, Chadwick Boseman, Elodie Yung, Courtney Eaton és Geoffrey Rush főszereplésével készült akciófilm az ókori Egyiptomban játszódik egy fantasy világban, melyben megelevenednek a mitikus lények - nyilvánvalóan mindenki megtalálja a párhuzamos a Titánok-filmekkel. A főhős egy halandó, aki összeáll egy istennel, Hórusszal, hogy együtt mentsék meg a világot Széth-től, a sötétség kegyetlen istenétől, aki megszerezte az egyiptomi trónt. A Gods of Egypt Amerikában február 26-án kerül bemutatásra a mozikban, itthon pedig február 25-én kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #5
    Jobban zavar, hogy az első előzetesbe benne volt az egész film... az már hogy manapság az internet mennyire álszent módon, habzó szájjal tud fröcsögni ha nincs meg a kötelező néger/nő/meleg/transzvesztita, már meg se lep. Éljenek a modern értékek!
  • Ender Wiggin #4
    "és sokaknak az sem jelentene gondot, ha a női szerepeket ismét férfiak játszanák"

    A jelenlegi trendek szerint ez pont fordítva van. A rebootok eredetijének férfi szerepeit is nők játsszák...(és szinten minden látvány-filmbe kell vagány, mindenkit szétrúgó csaj is).
  • RolEnD #3
    Épp ez a lényeg, hogy rohadtul nem érdekel és egyik filmben sem figyelem, a feketék, arabok, fehérek arányát. Mert szórakozni akarok, eszembe sem jut ilyesmi.
    Azon akadok ki, hogy van akinek ez problémát okoz és gondolkodik rajt, sőt, veszi a fáradtságot, energiát tol bele és leírja.
  • zetortraktor #2
    Azért elég gáz, hogy 2015-ben még ott tartanak, hogy az arabokat barnára kent arcú színészek alakítják. Persze nyilván ez csak film, és sokaknak az sem jelentene gondot, ha a női szerepeket ismét férfiak játszanák, de azért nem érdemes visszasüllyedni a sötét, tudatlan középkorba.

    (Tegyük hozzá, azért elég vicces reakció, hogy kiakadsz azon, hogy jogosan rámutatnak egy hibára, amiért azóta már elnézést is kértek, elismerve azt. Nehogy már az legyen a szemét, aki kiigazítja a dürhőséget. Nem egyszerűbb azt mondani, hogy teljesen igazuk van, de rohadtul le van szarva, a lényeg, hogy jó legyen a film?)
  • RolEnD #1
    "elég nagyfokú nemtetszést váltott ki a netezők körében, valamint meglehetősen fehér szereplőgárdája miatt a sajtó körében is komoly visszatetszést keltett."

    Hogy mi van már megint? Meglehetősen fehér szereplőgárda? Azért kicsit elhajlott ez az egész egyenjogúság történet. Már ebbe is belelátják a rasszizmust? Ez egy film könyörgöm!