Szekeres Viktor

Az HBO megszünteti a legjobb tévésorozatát

A hátrahagyottak ugyan kapott még egy évadot, de azzal véget is fog érni.

Október 5-én indult az HBO saját gyártású sorozatának, A hátrahagyottaknak (The Leftovers) a második szezonja, és múlt héten fejeződött be meglehetősen nagy bizonytalanságban, hiszen senki nem tudta megmondani, hogy az egymilliót nem elérő nézettség vajon elég lesz-e egy új szezonra. Nos, elég lett. Az HBO nem váratta meg sokáig a rajongókat, a hét közepén berendelte a harmadik évadot, azonban azt is bejelentette a csatorna, hogy ez egyben az utolsó szezon lesz.

A zseniálisan sikerült második évadban, amely egy évvel az első évadban történtek után játszódik, Kevin Garvey (Justin Theroux), az egykori rendőrfőnök és újjáalakult családja (Carrie Coon, Margaret Qualley), a texasi Miracle városkába költözött, oda, ahonnan senki sem tűnt el. Kevin azt remélte, hogy ebben a modern édenben végre békét és a nyugalmat talál, de végül új démonokkal és fájdalmas történtekkel kellett megküzdenie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • petrov144 #4
    Attól még lehet másnak más véleménye..

    Bár nekem a Leftovers nem jött be. De ha rotten, akkor a Breaking Bad 95% :) Sőt ha futó sorozat kell, Better Call Saul 97%.

    Attól még a GOT a mai popkultúra része, az egyik legnézettebb sorozat. De a Walking Dead-et többen nézik pl. Jobb? Rosszabb? nem tudom. Más? naná.

    Aki szeret sorozatot nézni, megtalálja az ízlésének valót.
  • nlght #3
    Na te ne... Te pont ne beszélj ízlésről te kis önjelölt filmestészta, mert pont nem te reprezentálod az átlagember ízlését.
    Amúgy a rottentomates szerint is nekem van igazam kicsi mezőgép: GoT: 94%, The leftovers: 79%
  • zetortraktor #2
    Ez egy nagyon ostoba kérdés: nyilván, ha ez a legjobb, akkor a Game of Thrones NEM a legjobb. Nem hiszem, hogy bárkinek eszébe jutna a GOT-ot a legjobbnak tartani, ha látta a Leftoverst vagy a Silicon Valley-t vagy a Veepet vagy a Getting Ont. A True Detective-et a második évad miatt már nem sorolhatom ide.

    A Game of Thrones tényleg elég jó, de inkább csak nagyon népszerű, mert kommersz. De édes, ahogy habzik a szád és besérülsz azon, hogy valakinek nem vág egybe az ízlése a tiéddel. Ha szerinted a Game of Thrones a legjobb, akkor miért zavar, hogy létezik pár ember, aki szerint nem. Dedó?
  • nlght #1
    Ha ez a legjobb sorozata az HBO-nak, akkor a Game of thrones micsoda? De mitvárunk olyan "cikkírótól" aki a nevét sem meri hozzáadni a kreálmányához..