Szekeres Viktor

Újabb zombis tévésorozat folytatását jelentették be

A Z Nation a Syfy egyik legnézettebb sorozata, így természetesen folytatódhat jövőre is.

Az amerikai Syfy csatornának továbbra is bejött a zombis műfaj, legalábbis erre enged következtetni az a tény, hogy tavaly után idén is megújították horrorkomédia sorozatukat, a Z Nationt. A harmadik évados berendelés szerint az Asylum gyártásában jövőre már 15 epizód készülhet el az eddig megszokott 13 helyett, aminek minden bizonnyal csak örülni fognak a rajongók, még akkor is, ha ez csökkenti az egy epizódra jutó átlagos költségvetést.

A Defiance megszüntetése óta a Z Nation számít a Syfy legnézettebb sorozatának, a múlt heti epizódját, amiben többek között George R. R. Martin vendégszerepelt, 868 ezren látták Amerikában, de a sorozat leginkább a 0,4-es ratingjére lehet büszke, melyet a 18-49 éves kereskedelmi korosztályban ér el, melynek még közelébe sem ér a több Syfy-sorozat. A sorozat sikerét még akkor sem lehet elvitatni, ha egy évvel ezelőtt az első epizódot 1,5 millióan nézték meg a tévében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #3
    Nézd meg és rájössz. Tiszta vicc az egész, de pont ezért jó.
  • OhMyG0d #2
    Horrorkomédia?! Mi ebben a komédia?
  • Cyberdog #1
    Az egyik legelborultabb, legbetegebb sorozat amit eddig láttam. S ezt úgy kell érteni, hogy a legtöbb zombifilmnél és sorozatnál is betegebb. S ez nagy dolog. Egyszerűen Imádom!