Szekeres Viktor

Megvan az új, agyzabálós sorozat főszereplője

A The Good Wife készítői nagy nevet szereztek meg új sorozatuk egyik főszerepére.

Mary Elizabeth Winstead végül beadta a derekát. A fiatal színésznőt meglehetősen hosszú ideje szerepelt a tévés castingosok listáján, sokan szerették volna megszerezni őt induló sorozatuk főszereplőjének, azonban Winstead eddig várt azzal, hogy elkötelezze magát. A jeget most a BrainDead című CBS-sorozat törte meg, mely a tervek szerint nyáron kezdődne és az első szezonja csupán 13 epizódból állna.

A komikus thrillernek titulált szériát az a Robert és Michelle King jegyzi, aki A férjem védelmébent is készítette. A történetet a szinopszis a A kór (The Strain) és Az elnök emberei (The West Wing) mixtúrájaként írja le. Az infók szerint a főhős egy fiatal férfi lenne, aki munkát kap Washingtonban és felfedezi, hogy a kormány működése leállt, köszönhetően annak, hogy földönkívüliek kezdték el felzabálni a kongresszusi képviselők és egyéb hivatalnokok agyát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ki ez a csaj? Az ismert filmjei nem róla szólnak, nem is emlékszem rá, a többi meg a kutyát nem érdekli. Azért minden huszadrangú színésznőnek cikket írni...