Szekeres Viktor

Teljes alakos kép az új Jokerről

Íme Joker, alias Jared Leto.

Az Empire filmes magazin mostanában futószalagon szállítja egymás után az exkluzív képeket, persze mást nem is tehetnek, ha megpróbálnak print médiaként életben maradni a netes oldalakkal szemben. Múlt héten a Batman v Superman: Dawn of Justice képeit hozták le a filmes lapok az Empire-ből, most pedig a Suicide Squadban szereplő Jokerét vehetjük szemügyre. Érdemes is, hiszen eddig egészalakos képet nem láthattunk a Jared Leto által játszott karakterrel.

A DC-univerzum rosszfiúiból álló csapatról szóló filmet David Ayer (Az utolsó műszak, Szabotázs, Harag) rendezi, és 2016. augusztus ötödikén kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Az Öngyilkos Osztagban Will Smith lesz Deadshot, Joel Kinnaman alakíthatja Rick Flagget, Margot Robbie Harley Quinnt, Jai Courtney Captain Boomerangot, Cara Delevingne Enchantresst, Viola Davis pedig Amanda Wallert. További szereplők: Jay Hernandez, Adam Beach, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale és Common.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsoltee_a_bator #12
    Nem ertem pontosan mire gondolsz.. nem hasonlit az eddigiekre a figura. Nekem legalabbis ez fedi az "uj valami" fogalmat. A filmet meg nem tudhatjuk meg, hogy milyen lesz.. egy trailer ahhoz keves.
  • Lópikula #11
    Zseniális kép! Szerintem az egyik legjobb Jokeralakítást fogjuk látni. Én várom, szerintem ötletes a változtatás és jó!
  • Zombee #10
    Viszont a média az első képtől fogva úgy állította be, hogy ez most az új valami. Meg azért ment a hype körülötte, kezdve Jared Leto őrültnek mondott vicceitől, amivel állítólag a stábot tréfálgatja. Az előzetesből pedig az jön le, hogy ez egy kutya közönséges akciófilm.
  • Zsoltee_a_bator #9
    A kepregenyben is mindig masfele designja volt a jokernek. Nem a kulsoseg donti el, hogy jo lesz-e.
  • R0GUE #8
    Olyan mint valami rémelbaszott Marilyn Manson koppintás...
  • cylonflatus #7
    Pont fordítva volt, a többség utálta. A trailer után kezdtek jönni a pozitív vélemények nagyobb mennyiségben.
  • A1274815 #6
    Nekem a Cameron Monaghan féle megközelítés is tetszett. Kár, hogy kinyírták az írók.
  • M0RN1NGST4R #5
    én azt nem értem, hogy az eddig látottak alapján miért kéne hasra esni? emlékszem, amikor még a trailer sem volt kint, sőt talán azon a bizonyos első képen kívűl semmi más sem, már akkor úgy volt elkönyvelve, hogy ez az új Joker mekkora istencsászár(ság).

    ettől függetlenül még lehet jó is.
    Utoljára szerkesztette: M0RN1NGST4R, 2015.10.28. 17:31:04
  • Szefmester #4
    Detto. Heath féle Joker olyan mint aki az életben is megállná a helyét, Nicholson féle Joker pedig egész képregényes volt. De ez.. addig kéne egy szeneslapáttal püfölni az ötletgazdát amíg el nem fáradunk, majd pihenés után folytatni.
  • Macropus Rufus #3
    hát nem is tudom... olyan egy meleg strici :D
    nagyon gáz.
    Nekem két Joker jött be eddig: Heath Ledger és Jack Nicholson.