Szekeres Viktor

Hopp, új szinkronos The Walking Dead-előzetes érkezett

A magyar FOX titokban új előzetest csempészett fel a netre a TWD 6. szezonjához.

Amerikában október 11-én, itthon pedig egy nappal később láthatja először a közönség a The Walking Dead új szezonjának nyitó epizódját - idehaza természetesen magyar szinkronnal. Ennek megfelelően a hazai FOX csatorna újabb szinkronos promóval rukkolt elő, mely ugyan nem mutat sok mindent, de Rick és Morgan egyik első párbeszédét azért hallhatjuk benne.


Az eddigi fő csapat az idei évadra új szereplőkkel fog kiegészülni, hiszen állandó szereplői státuszt kapott három színész, akik Alexandria lakóit alakítják: Tovah Feldshuh (Deanna), Alexandra Breckenridge (Jessie) és Austin Nichols (Spencer), így jelenleg 18 állandó van a sorozatban. Természetesen a korábbi állandó szereplők mindegyike vissza fog térni a folytatásra, miképp a Morgant alakító Lennie James is. A fentiekből feltételezhetjük, hogy a sorozat követni fogja valamennyire a képregény történetét, vagyis még jó pár évig a nemrég talált város falai között játszódhat a történet.

A hatodik évadra egyébként több új karakter is csatlakozik Rickékhez: Corey Hawkins a képregényből ismert Heath-et fogja alakítani, Merritt Wever egy orvosnőt, egy bizonyos Dr. Denise Cloydot, míg Ethan Embry karakteréről egyelőre nem tudni konkrétumokat, de őt elvileg több, a füzetekből már ismert figurából fogják összegyúrni. Nevezettek, mint a fenti három, olyan szereplők lesznek, akik visszatérő karakterekként fognak indítani, de az íróknak megvan arra az opciójuk, hogy a következő szezonra állandósítsák őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!