Szekeres Viktor

Rebootot kap a Men in Black

A Sötét zsaruk is felújításra szorul, ebben megegyezhetünk.

Érdekes interjút közölt tegnap a The Hollywood Reporter Walter Parkes és Laurie MacDonald producerekkel. Illetve maga az interjú annyira nem is volt érdekes, azonban egy dolog, ami elhangzott benne, mindenképpen. A páros ugyanis elismerte, hogy a Sony Picturesnél jelenleg is dolgoznak a Men in Black-széria felélesztésén, immáron Will Smith nélkül. Ráadásul az is kiderült, hogy egy új trilógiának álmodták meg a folytatást, illetve újragondolást.

Legutóbb akkor hallhattunk a Men in Blackről, amikor a tervezett 23 Jump Street kapcsán felmerült egy crossover lehetősége, azonban azóta a Jump Streetes rendezők, Phil Lord és Chris Miller leszerződtek egy animációs Pókember-filmhez, a The Flash-mozifilmhez, valamint a tervezett Han Solo-filmhez is, így nem tudni, hogy lesz a tervekből bármi is. Az azonban biztosnak tűnik, hogy a Men in Blackre ráfér a felújítás, ugyanis egyrészt nem valószínű, hogy Tommy Lee Jones és Will Smith visszatérne egy új filmre, másrészt a közönség is kevésbé kíváncsi rájuk, mint korábban, hiszen az első film 250 milliós amerikai bevételei után a folytatások 190 és 179 millió dollárt termeltek Amerikában, bár az is igaz, hogy a világ többi részén a 339 milliót kaszáló első epizód után ugyan volt némi visszaesés a második rész bevételeiben (251 millió), azonban a 225 millió dollárba kerülő MIB3 már elég jól teljesített (445 millió).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Az égvilágon semmi nem indokolja. A 3. rész gyenge volt, de ez nem a szereplők hibája, két névtelen akárkivel is gyenge lett volna, egy rendes történettel viszont ugyanolyan jó lehetne egy 4. rész is, talán még Will Smith is benne lenne, ha már a Bad Boys 3-at is bevállalta. A jó ellenséges karakter mindig fontos, mégis sokan elfeledkeznek erről. A MiB 1-2 ilyen téren is jó volt.
  • Ender Wiggin #7
    az első kettő zseniális, vicces, csupa emlékezetes jelenettel. és minden színész tökéletes volt a szerepre, beleértve az ellenséges idegeneket is. mégis, mi indokolja a rebootot? hogy egy szalonidióta, aki az sg-re ír egyetért magával?
  • cateran #6
    Ki nem allhatom Will Smith-t, de a MiB-ek pont siman vallalhatok (valo igaz, a 3. messze a leggyengebb) plane az After Earthhoz kepes...Szvsz az 1. resz is siman jo meg ma is, de sebaj, majd lesz 1 meleg azsiai, 1 kover no es menekult idegen a polkorrektseg jegyeben...
  • arty #5
    Ez is nagyon kell, mostanra az első nézhetetlen, nyilván.

    Az első részen kívül egyébként mind retek börleszk.
  • Szefmester #4
    Spinoffok jöhetnek.. de oda meg legalább utalni kellene rájuk, vagy cameoztatni őket. De egy tiszta reboot baromság...
  • molnibalage83 #3
    Az első kettőhöz képest a 3. rémgyenge volt.
  • tomboy013 #2
    Én inkább folytatásra lennék kíváncsi. Mindhárom részt szeretem.
  • KoLaMan #1
    Megegyezhetsz, de nem velem.
    Véleményem szerint ezek a filmek is azok közé tartoznak, amelyek történetileg, és szinészileg is igen nehezen überelhetők. Ezzel a készítők is tisztában vannak(lesznek). Tehát mire fognak rágyúrni? Naná, a CGI... Kösz, nem.