Szekeres Viktor

Végre megszüntetik az Under The Dome-ot

Ennyi volt az Under The Dome.

A CBS csatorna véget vetett sokmillió néző és a készítők szenvedéseinek, amikor úgy döntött, hogy azonnali hatállyal megszünteti az itthon A búra alatt címen Under The Dome-ot. Amerikában még egy rész hátra van a szezonból, de azt nem fogja újabb követni, hiszen a készítők nem tervezik, hogy más csatornáknál házaljanak projektjükkel. A CBS ugyan nem ígért befejezést vagy lezárást a sorozatnak, az azonban kiderült a sajtóközleményükből, hogy a 3. évad 13. részében a búra le fog ereszkedni.


Itthon az elmúlt évek egyik leggyengébb sorozatának tartott Under The Dome két éve még a TV2 egyik szépreményű szériájaként indult, de Amerikával ellentétben itthon nézettség tekintetében hatalmas bukás volt. Nem is csoda, hogy átkerült a TV2-csoport legkevésbé nézett csatornájára, a PRO4-re, ahol viszont már prosperál, elég jó nézettséget hoz a csatornaátlaghoz képest. Nem is meglepő, hogy az Amerikában jelenleg aktuális harmadik szezont már múlt héten bemutatták Magyarországon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #5
    Én már az 1. évad közben kaszáltam.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2015.09.07. 16:07:07
  • bunny #3
    Eleve a tojás mint olyan hozta magával azt, hogy misztikum meg ufo és valami magyarázat kellett a dome-ra is. Engem inkább ez az elhúzódó lelki zagyvaság zavar, látszik, hogy túl hozzú lett már a sorozat, két jó pörgős évadba belefért volna mindenestől, lezárással, stb. Szóval nem kárt érte. Szerencsére a Falling skies-is befejeződött, na az még egy hasonló túl hosszúra nyúlt izé lett.
  • sárkánylovag #2
    az első évad jó is volt, a 3. meg szenvedés azok a gubók meg hogy alszanak, már eleve egy búrába vannak ami egy alternatív valóság és azon belül egy gubóba mint újabb alternatív valóság. Én már nem értem az egészet de a mítikus jellege az egy idő után elszáll ha semmi nincs megmagyarázva csak értelmetlen zagyvaságnak tűnik az egész.
  • bunny #1
    Pedig annyira nem is volt szar. Oké, jó se, de bőven belefért, az új évadban még némi értelmet is nyert a dolog, remélem kap egy ésszerű lezárást.