Szekeres Viktor

Véget ér a Banshee

Négy évad jutott Lucas Hood seriffnek.

Az amerikai Cinemax csatorna a 4. évaddal befejezettnek nyilvánítja a Banshee című akciósorozatot, mely a tavalyi szezonja után idén is a legjobb tévésorozatok között tartható számon. A döntés annak ellenére született meg, hogy nagyjából 600 ezres nézettség mellett a sorozat számított a csatorna legnézettebb produkciójának, így vélhetően a döntés hátterében kreatív okok, azon belül is a készítők elhatározása állhat. Az itthon is szinte Amerikával egy időben sugárzott széria új szezonja jövő év elején kezd majd, és nyolc részes lesz.

A Cinemaxnak szerencsére lesz még mit adnia a Banshee leköszönésével, hiszen nemrég rendelték be sorozatnak két pilotjukat, a mesterlövészes Quarryt, valamint az ördögűzős Outcastet. Ezeken kívül pedig nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy nyáron végre folytatódik a csatornán az utolsó szezonjával a Válaszcsapás (Strike Back), valamint ősz elején várható A sebész (The Knick) új szezonja is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #8
    Sajnálom, mivel a Banshee és a Strike back voltak az eddigi legjobb akciósorozatok és most mindegyiknek vége. Hiába no, ha inkább a nyomozós sorikat nézik az emberek...
  • Quantumleap #7
    A készítőktől tanulhatnának más sorozatok alkotói. Dől a lé, símán lehetne még pár évad, de befejezik, mert úgy érzik ennyi volt a tarsolyban.
  • kalapos01 #6
    Ilyen logika alapján inkább még 4 kurva jó évad, mint egyetlen összecsapott.
  • stoppos #5
    Kicsit sajnálom, de inkább legyen még egy ütős évad, mint még négy rétestésztára nyújtott marhaság.
  • faszomatbele #4
    van
  • Macropus Rufus #3
    Basszus azt hittem a kedvenc lejátszómnak van vége :D :D
    Nem is tudtam, hogy van ilyen névvel film is :o
  • metalos #2
    Sajnálom, hogy véget ér, az egyik legjobb sorozat, tuti végignézem még párszor az összes évadot. A Strike Back másik kedvencem és annak is vége. Az viszont mellé ment, ugye a Sky1-tól vette át a produkciót a Cinemax, így az Cinemaxos sorozat és már a 10. részt is leadták az utolsó évadból.
  • sárkánylovag #1
    Egyik legjobb sorozat valoban