Szekeres Viktor

Sztárparádé a Sharknado 3 új előzetesében

A sokak által várt horrorfilm új promót kapott.

Az ember szinte sajnálja, hogy a Sharknado-sorozat (egyelőre) csak a tévében fut, mert így inkább csak 15-30 másodperces előzetesek készülnek a filmhez, ahelyett, hogy epikus, 2-3 perces trailereken szórakozhatnánk. A film legújabb promója ismét a sztár vendégszereplőkre koncentrál, ahelyett, hogy a történetet spoilerezné el, s ez minden bizonnyal sokakból vált ki elégedettséget,


A magyar keresztségben a Sharknado 3. - A végső harapás címet viselő horrorfilm (eredetiben: Sharknado 3: Oh Hell No!) július 22-én lesz először látható Amerikában, és a hazai rajongók számára jó hír, hogy a kinti bemutató után kevesebb, mint egy nappal, július 23-án csütörtökön, 22:00-s kezdéssel itthon is látható lesz, természetesen magyar szinkronnal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Lehet arra gondolni, hogy ők nem sztárok, és arra is, hogy te vagy rémisztően kívül a popkultúrán. Melyik a valószínűbb?

    Sokszor előfordul, hogy valaki nem ismer egy filmben egyetlen színészt sem. Ez benne van, nem jelent semmit. Itt viszont az egészben az a durva, hogy nem csak színészeket mutatnak, hanem az élet mindenféle területéről válogattak figurákat. Aki nem ismeri a színészeket, az felismerheti a sportolót. Aki nem ismeri a sportolót, az felismerheti a rapper-zenei producert. Vagy a reality-sztárt. Vagy a tévést. Vagy a zenészt. Vagy az üzletembert. Vagy az énekest. Vagy éppenséggel a bűvészeket. De az tényleg nagyon ritka, hogy valaki ennyi téren totál homály legyen:)
  • Macropus Rufus #1
    rohadjak meg, de ebből egy név sem volt ismerős számomra. Ezek olyan ZS-kat sztárok? :D