Szekeres Viktor

Tipikus plakátot kapott a Mission: Impossible 5

Finiséhez érkezett az MI5 kampánya, ilyenkor már nem szokás kockáztatni.

Klasszikus stílusú plakátot kapott az eredetiben Mission: Impossible Rogue Nation, a magyar keresztségben pedig a Mission: Impossible - Titkos nemzet címet viselő akciófilm, mely odakint július 31-én, itthon pedig augusztus 6-án kerül bemutatásra a mozikban. A Közönséges bűnözők forgatókönyvéért annak idején Oscar-díjat kapó Christopher McQuarrie által rendezett filmben az IMF ellenfele egy anti-IMF lesz, a Szindikátus, mely egy nemzetközi szervezett, s magasan képzett ügynökeivel megpróbálja tönkretenni az IMF-et.

A film főszereplői Tom Cruise mellett egyrészt a visszatérő színészek, akiket már ismerhetünk a szériából, azaz Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames, újonnan pedig érkezik Alec Baldwin, Simon McBurney és Rebecca Ferguson. A Mission: Impossible - Titkos nemzet forgatókönyvét Will Staples és Drew Pearce írta. Érdekesség, hogy előbbinek ez lesz az első mozifilmje, de íróként sokan találkozhattak vele, hiszen ő jegyezte a Call of Duty: Modern Warfare 3, valamint a Need For Speed: Rivals című videójátékok sztoriját.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Vicces, hogy ugyanilyen plakát máskor a zseniálistól a durván át a kőkeményig bármi szokott lenni. De lehet csak ezt dobta a véletlenplakátjelzőgenerátor.
  • cenobite #1
    Ez nem valami fanmade plakát? Mert ritka szar. Ötlettelen, összecsapott. Bár nem vagyok meglepve, a játékfronton is elég gáz a helyzet (fifa, cod, stb. borítók... ugyanazok évről évre.) Tisztelet a kivételnek.