Szekeres Viktor

Látványos, új plakátot kapott az Útvesztő 2

Újabb remek plakátot kapott Az útvesztő 2.

Tovább folyik Az útvesztő második részének kampánya, s meg kell valljuk, hogy nem sok esélyt látunk arra, hogy azok, akiknek tetszett az első epizód, ilyen plakátképek láttán ne akarnák azonnal megnézni a folytatást, mely eredetiben Maze Runner: Scorch Trials címre hallgat és szeptember 18-án kerül bemutatásra az amerikai mozikban 2D-ben, 3D-ben és IMAX-formátumban. A rendezője Wes Ball volt, az operatőrje pedig Pados Gyula.

A 34 millió dollárból készült Az útvesztő a tavaly ősz egyik nagy meglepetése volt - nemcsak jól sikerült, hanem sikert is aratott, hiszen Amerikában 101 millió dollárt, Amerikán kívül 236 milliót termelt. A stúdió pedig olyannyira biztos a sikerben, hogy már be is jelentették James Dashner könyvsorozatának harmadik adaptációját is, melynek címe The Death Cure lesz. A második epizód, mint az az előzetesből kiderül, azok után játszódik, hogy a főszereplők egy része kijut a labirintusból, s rájön, hogy mindez csak a kezdet volt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #3
    Micsoda egyetértés... csatlakoznék is! Teljesen korrekt volt!

    Ismerősöm pont ma tájékoztatott, hogy olvasta a könyvet és a korrektség folytatódik, akinek tetszett az 1. rész, az nem nagyon fog mást kapni a 2. részben sem, ill. pontosabban szólva nagyon is mást fog kapni, csak a színvonal lesz u.a.
  • gombabácsi #2
    szinte az egyetlen jó tinifilm volt
    talán mert az idő nagy részében nem volt benne tinikislány? :D
  • e98ff #1
    Jöhet, az első rész tetszett. Pedig szkeptikus vagyok a tinifilmekkel... :)