Szekeres Viktor

Kiszivárgott a netre a Batman v Superman Dawn of Justice teljes előzetese

Batmobile, Batplane, Alfred. Aki nincs oda a Star Warsért, az a Batman v Superman 2 percével vigasztalódhat.

Azért a Warner számíthatott volna erre. A Batman v Superman: Dawn of Justice első, teljes előzetesének egy latin-amerikai elővetítésén ugyanis valaki előkapta a mobilját és szépen felvette a 2 perces trailert, majd nem is olyan rossz minőségben fellőtte a netre. A végeredményt alant meg lehet nézni. Természetesen a Warner illetékesei pánikszerűen törlik mindenhonnan, de pontosan tudjuk, hogy ami egyszer kikerült a netre, azt már nem is lehet eltüntetni onnan. Főleg, hogy a YouTube-on kívül más videómegosztók is vannak.


Az már a stúdió szerencséje (vagy balszerencséje?), hogy erre a szivárgásra az új Star Wars-trailer által keltett zajban került sor, így közel sem biztos, hogy annyian fel fogják rá kapni a fejüket, a többség minden bizonnyal meg fogja várni hivatalos vetítéseket és az azt követő netes premiert. Más kérdés, hogy a fenti trailer közel sem tartalmaz annyi részletet, mely alapján annyira izgalomba lehet jönni, mint az új Csillagok háborúja-epizód videója láttán.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #11
    Youtubeon 20 millió kattintás, szóval megfért a SW 7 trailer mellett. (amúgy Batmannak vagy van kriptonitja, vagy nem tudja milyen rendezvényen van, legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján Superman ellen a földi technológiákkal kriptonit nélkül az esélyek elhanyagolhatóak. Persze valószínűleg nem ilyen egyszerű a helyzet, hiszen akkor igen rövid lenne a film. És a világító szemű batmanálarcnak lehet valami köze a dologhoz, én mindenesetre kíváncsian várom.)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.20. 13:18:28
  • Griphons #10
    Talán az, hogy van agya. Batman 5-6 lépéssel előre gondolkodik mint Superman. Ez utóbbi is kedvencem a DC-ben, de lássuk be alig okosabb és taktikusabb mint a Marvel zöld szörnye.
  • RAZOR27 #9
    Ha érdekel, ajánlom a Dark Knight Returns sztorit (ha nem jön át a képregény, van belőle animációs film, két részes.) Abban van pár trükk a tarsolyában, de nem írnám le, mert félő hogy a filmben is ez fog történni jórészt :D
  • stukov #8
    Nem ismerem a történetet, képregényben volt már ilyen?

    Mi a trükkje Batmannek, hogy bele mer kötni Supermanbe?
  • RAZOR27 #7
    Én nagyon várom a filmet mint tős-gyökeres DC-s, de már most érzem hogy zekksznájder nagyon nagyon nagyon nagyon rossz döntés volt...
  • Zombee #6
    Azt a kamerás igénytelen mindenségit, kedves SG!
  • cateran #5
    Batmant azota csipem, miota hulyere szivatta Supermant :D "This goes all the way back to John Byrne's Man of Steel, the 1980s Superman reboot that saw Superman travel to Gotham in an effort to arrest the dangerous masked vigilante. In that case, Batman actually kept Superman at arm's length by telling him that an explosive device would kill an innocent person should Superman get too close (it was a bluff, the explosive device was hidden on Batman all along)."
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2015.04.17. 19:51:28
  • Zenszkij #4
    Óriási!

    Mondd, tudsz vérezni?
    Mert fogsz!


    ÁÁÁ Batman HATALMAS!!!!
  • RelakS][ #3
    Biztos azt akarták, hogy mindenki később lássa.

    Ennyi erővel viszont akkor már kitehetnék a készítők maguk fúhádéban, stb.
  • qetuol #2
    miért is baj, ha egy trailer kikerül a netre, nem az lenne a lényege, hogy mindneki lássa?