Szekeres Viktor

Jöhet A csaj nem jár egyedül feldolgozása

Hollywood végre húzott egy teljesen logikusat, feldolgozza A csaj nem jár egyedült.

Elsőre meglepetésnek tűnhet az, hogy a The Wrap értesülései szerint készül A csaj nem jár egyedül (She's All That) feldolgozása, hiszen a romantikus komédia 1999-ben készült és csak 15 éves, de ha belegondolunk, akkor valóban egy 15 éves filmről van szó, s a premierje óta felnőtt egy generáció. Egy olyan generáció, mely ha tiniromantikát akar nézni a moziban, akkor jó eséllyel nem "régi" filmeket fog keresni magának.


A csaj nem jár egyedül pedig úgy tűnik volt annyira jópofa film, hogy a producerek fejében megmaradjon, így a The Weinstein Company és a Miramax látott abban fantáziát, hogy elkészítsenek az eredeti film alapján egy modernizált verzió, két jelenleg menő fiatal színésszel. A sajtóinfók szerint a filmet Kenny Leon rendezheti, de egyelőre még történt szerződéskötés.

Az 1999-es film mindössze 16 millió dollárból készült és Amerikában 63 millió dollár bevételt hozott, a világ többi részén pedig tovább 40 milliót. főszereplője Freddie Prinze, Jr. és Rachael Leigh Cook volt, de mellékszerepekben feltűnt Anna Paquin és Paul Walker is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    De nem is volt rossz.

    "Egy olyan generáció, mely ha tiniromantikát akar nézni a moziban, akkor jó eséllyel nem "régi" filmeket fog keresni magának. "

    Ha magamból indulok ki, akkor az is biztos, hogy nem a mai felhozatalból fogok keresni...
  • Zombee #1
    Végülis logikus. Forgatókönyvet nem kell írni, az új generáció legfeljebb tévében láthatta, bár pont a fiatalok tévéznek a legkevesebbet ma már, a többi meg már rég elfelejtette, annyira jó film. Ha 1999-2000-2001 környékéről kéne tinivígjátékot mondani, bármikor előbb jut eszembe az Amerikai pite, a 10 dolog vagy a Cooltúra.
    Hozzáteszem, az eredeti film sem volt egészen eredeti sztori.