Szekeres Viktor

Újabb film hazai premierje esett áldozatul a mozik és a forgalmazó marakodásának

A Végre otthon! sok budapesti és vidéki moziban nem lesz látható.

Tavaly A majmok bolygója - Forradalom kapcsán talán még van, aki emlékszik arra, hogy a film végül nem került bemutatásra a Cinema City mozijaiban, ugyanis annak vetítései feltételeiről a multiplexek és a forgalmazó nem tudott megegyezni. Most ugyanez a sors vár a DreamWorks új, animációs filmjére, a Végre otthon!-ra (Home), melyet a Cinema City ismét csak nem fog vetíteni. Ennek oka az Intercom tájékoztatása szerint, hogy a mozihálózat vezetőivel nem sikerült megállapodást kötni ugyanazokkal a feltételekkel, mint korábban más animációs filmek esetében.


A Cinema City természetesen reagált az Intercom közleményére, és állítólag a mozihálózat az utolsó pillanatig egyezkedett a forgalmazóval, ám nem tudtak megállapodni egy, mind a két fél részére fair forgalmazási feltételben, ezért nincs a film a műsorukban. Ráadásul mindez annak ellenére történt, hogy a filmnek saját menüje is van minden Cinema City-moziban.

Az animációs filmet Budapesten a Corvinban, a Sugárban, a Lurdy házban, a Pólus Centerben és az óbudai Mi Mozinkban lehet megnézni. A vidéki helyszíneket pedig a fejléc képe tartalmazza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!