Szekeres Viktor

Csatornát vált a Showder Klub

Az RTL Klub helyett az RTLII-re kerülnek a Showder Klub premieradásai.

Az RTLII-n tavasszal országos tévépremierek sora várja a nézőket: romantikus- és vígjátéksorozatok, gasztrovetélkedő és sajátgyártású műsorok lesznek a csatorna kínálatában. Ezek közül minden bizonnyal a legtöbb nézőt a Showder Klub fogja érdekelni, ugyanis a standup műsor az RTL Klubról átkerül a kábelcsatornára - legalábbis az első sugárzás erejéig. A humoros sorozat idei első része március 23-án 22 órától lesz látható, de később az RTL Klub is műsorára fogja tűzni az éppen aktuális epizódot.

A Showder Klub mellett az RTLII további újdonságokkal is jelentkezik tavasszal. Március 24-én folytatódik a csatorna egyik leggyengébb komédiája, Az élet csajos oldala (2 Broke Girls) a 3. évaddal, dupla részekkel. Hétköznap kora délután a telenovellák uralják a képernyőt: Smaragd szív – Az örökös, Lucia – A sors üldözöttje, Rosario – A múlt fogságában. Ezeket követi A nagy ízválasztó második szezonja, olyan sztárszakácsokkal, mint Nigella Lawson vagy Anthony Bourdain. Hétköznap esténként pedig A pletykafészek (Gossip Girl) 5. évados epizódjait láthatják a nézők + három és fél évvel az amerikai sugárzást követően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #3
    Egyre inkább úgy fest a műsor migrációból, hogy az ingyenes RTL szépen lassan megszűnik, ahogy bő két éve többször is pletykába került. Mondjuk speciel én nem nézek tévét pár éve, de ha jól tudom ezen kívül van még egy darab másik kereskedelmi ingyen csatorna és kész.
  • ostoros #2
    Újabb ok, amiért az RTL-t nem érdemes nézni.
  • AnuluWork #1
    Érdemes? :D